WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SEO Auto Links & Related Posts
Autolinks don't always seem to work. (2 posts)

  1. liveland
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,
    I am having difficultly getting the 'Autolinks' part of this plugin to work (the related posts part works great).

    Take for example this page
    It has text in the 2nd paragraph 'Philips Streamium Wireless Hifi (MCI8080)' that exactly matches the title of this page. But as you can see the autolink isn't working.

    Yet, this page has a link (titled 'Sonos Dock') that has been created by the autolink system.

    Please could you help me to resolve this?

    Thank you

    http://wordpress.org/extend/plugins/seo-alrp/

  2. liveland
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I've been doing some digging into this problem, and found that the query that is being executed is returning the following rows:
    115 Philips Streamium Network Music Player (NP3900) 11.3977928161621
    83 Sonos Play:3 (White / Black) 3.27722787857056
    107 Philips Streamium Wireless Hifi (MCI8080) 3.20878195762634
    41 Sonos Multiroom HiFi Information 2.38617348670959
    52 Sonos Connect:Amp (Zoneplayer 120) 2.17652750015259
    47 Sonos Bridge (Zonebridge 100) 1.97940731048584
    72 Sonos Connect (Zoneplayer 90) 1.48527812957764
    27 Sonos Play:5 (White / Black) 0.882833003997803
    89 Sonos Control (CR200 Controller) 0.55955308675766
    92 Sonos Dock for iPhone / iPod 0

    So I can see that 'Philips Streamium Wireless Hifi (MCI8080)' is being found, I am therefore puzzled as to why it isn't working.

    Any ideas?

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags