WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Secure Invites for WordPress MU] Emails not sending? (5 posts)

  1. Bowe
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi Chris,

    Thanks for creating this plugin, it seems very useful! I've installed the plugin and added the invitation form to my sidebar (<?php secure_invite_form(); ?>).

    When I send an invitation everything seems to work fine, but no email is received. Any idea what goes wrong? I'll try to test it on different domains/local server as well.

    Thanks in advance

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-secure-invites/

  2. Chris Taylor
    Member
    Posted 4 years ago #

    I think I have a fix for this problem. Expect a new version of secure invite in the next few days.

  3. 1stAngel
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have placed this on http://1stangel.co.uk/aaw

    All looks fine and emails are sending, however it is not allowing people to sign up. It is sending them to the 'you cant get in without an invite' page when they click their invitation link.

    Any suggestions?

  4. Chris Taylor
    Member
    Posted 4 years ago #

    Can you send me an invite so I can test this, please? My email address is mrwiblog at g mail dot com. Thanks.

  5. deeleea
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey Chris

    I'm still having the same problem as 1stangel. Can you tell me how you fixed it so I can implement the same solve on theupperroom.org.au/social

    Thanks, the client's getting itchy

    Dee

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic