WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Plugin Repository Problem (Bug?) (2 posts)

  1. godfreykfc
    Member
    Posted 4 years ago #

    I tagged a new version of my plugin in SVN (and updated the readme.txt in trunk) but that never showed up on the wordpress.org plugin download page. I made some other changes in readme.txt (supported version, change log, etc) and they have been picked up correctly. And I actually tagged another "lite" version along with this new version, and it showed up fine: on this page you can see "3.0.4-lite" but not "3.0.4", although I am 100% sure it's in the SVN. What is even more interesting is that if you type the direct link with version number (i.e. http://downloads.wordpress.org/plugin/section-widget.3.0.4.zip) it can actually find the file without any problems. Is my download page out of sync or something?

  2. Eric Mann
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm not sure what's going on, but I can see the "lite" version on the "other versions" download page here: http://wordpress.org/extend/plugins/section-widget/download/

    I had this problem a while ago with one of my plug-in submissions. In my case, the server thought I had already uploaded some files and refused to accept my check-in. It kept kicking out error messages (the direct download of the new version would work, but nothing changed on the download page).

    I fixed this by comparing my local version with subversion (svn diff) and deleting whatever files it said weren't up-to-date (svn delete xxx.php). I had back-ups elsewhere on my hard drive, so after ensuring I was up-to-date, I threw them in the folder and checked everything back in. It seemed to work for me.

    I can't say for sure this is the problem you're having, but it's one possibility.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic