WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Register Plus] Confirmation and Admin Mails never arrives (9 posts)

  1. cabrote
    Member
    Posted 5 years ago #

    First of all,

    This plugin seems to be very interesting and useful, but I have problems with "mails".

    No mails arrives when user register (with verification link or without). I think that something must be wrong because 1 of 30 registrtion emails arrives.

    Note: Note sent to spam.
    Note2: Captcha not working.

  2. cabrote
    Member
    Posted 5 years ago #

    Just something I noticed. In IE exclamation marks shows in bottom left of window with "error in sintaxis linke 96"

    and some iquery not defined... error line change depending of witch option I choose in reg plus.

  3. cabrote
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorry for triple post but I can´t find edit option.

    I have a tip if this help, firefox says error in line 96 with "year:," so I did this:

    it seems that this line in register-plus.php:

    year:<?php echo $regplus['calyear'];?>,

    has to be like this:

    year:'<?php echo $regplus['calyear'];?>',

    With ', but some activation mails arrive and others not.

  4. cabrote
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have a Big trouble....

    I use register plus plugin (http://skullbit.com/wordpress-plugin/register-plus/) but when BM CUstom Login is enabled no "validation emails" are sent to new users... with BM Cus loguien is off everythings go by mail Fine..

    How Can I solve this?

  5. Yorick Peterse
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi cabrote, i am having exactly the same problem as you described.
    The emails that should be sent, both to the user and admin never arrive.
    However the user is actually activated ( as long as you turned the option "activate by email" off )

    The reason is probaly quite simple, Register plus doesn't knows which smtp server to use when sending emails. ( Correct me if i'm wrong with this )

  6. cabrote
    Member
    Posted 5 years ago #

    I don´t know which is the problem with register plus, but no mails are sending.. just a cuple of time I received like 20 mails in just a check, I think the arrive because they were stuck in smtp.

    But I think that BM Customn Login is the problem, For someone with programming knowdlege would be easy to find interference between them.

    I really need helkp with this sent mails.. I have to Open the site and actually it is in maintenance mode.. :-(

  7. Yorick Peterse
    Member
    Posted 5 years ago #

    I don't think it's related to the BM Custom login as i do not have that plugin installed and it isn't working for me either.

  8. cabrote
    Member
    Posted 5 years ago #

    I see that sometimes works.. I can´t say for sure wht the problem is.. I think it has to be about phpmail or what wordpress use for sending emails.

  9. miguelnetto
    Member
    Posted 5 years ago #

    I had this problem with the custom mail in Register Plus, but discovered that the emails were sent, however, went to a destination wrong: a spam folder. Tested in Gmail, Hotmail and Yahoo. E-mails are sent and placed in folders for SPAM. Users typically do not look it. How to resolve?
    1 - Remove words with capital letters on the subject.
    2 - Few words in the subject.
    3 - Do not use special characters like [] () or caps in the body of the email
    4 - Be clear and objective with the words

    This makes the bot of spam in Webmail do not place the email in the SPAM folder. As I said, tried in Gmail and Yahoo. The only problem remains in Hotmail.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic