WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: RB Internal Links] Insert link button not working (20 posts)

  1. Jay Collier
    Member
    Posted 4 years ago #

    The interface panel for inserting links is very nice.

    However, when I click through the panels and select a page or post to insert, the "Insert Link" button has stopped doing anything.

    Or, rather, the button shows it be being pressed, but does not insert the ID into the editor.

    What other information would be helpful to diagnose possible problems?

  2. Shelley Keith
    Member
    Posted 4 years ago #

    What version of WP are you on?

  3. ashbryant
    Member
    Posted 4 years ago #

    I too am having the same issue. WP 2.8.2

  4. Jay Collier
    Member
    Posted 4 years ago #

    WP 2.8.3.

  5. Jay Collier
    Member
    Posted 4 years ago #

    Started working again. Can't explain why.

    However, if the text being turned into a link includes quotation marks, the resulting code breaks down to a single "/".

  6. redkite
    Member
    Posted 4 years ago #

    Having a similar problem, my button works, but when the popup window appears it never loads, the loader graphic just spins. This was working fine less than 1 week ago, I haven't made any WP upgrades since then (I'm on 2.8.4).

  7. snowboarder04
    Member
    Posted 4 years ago #

    I too am experiencing this issue. Clicking on the Submit button does nothing. This is a new plugin install on an existing WordPress installation.
    I'd love to use this plugin, it's fantastically implemented :)

  8. ashbryant
    Member
    Posted 4 years ago #

    still not working here

  9. Annys
    Member
    Posted 4 years ago #

    It's not working here either.
    If I want to insert a link I just see the popup window loading and it keeps loading... and loading...
    I'm using 2.8.5...

  10. rb-cohen
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hey Guys,

    Sorry to hear you've been experiencing problems! Do any of you have any experience with the Firebug plugin for Firefox? Or the Javascript error console? Either would be handy in finding out whats going on.

    That or get in touch via the plugin site (blograndom.com) and give me publisher access to one of your test blogs that it doesn't work on and I'll do my best to figure it out asap.

    Unfortunately its working for me on 2.8.3!

  11. rb-cohen
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just released a new version that should fix this problem. Please download v2.0.7 from http://wordpress.org/extend/plugins/rb-internal-links/

    If you need help with the plugin, you may be able to get hold of me quicker at http://www.blograndom.com/links/forum too.

    Hope this helps!

  12. Jay Collier
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks! Just upgraded in another instance. Working great!

  13. Jay Collier
    Member
    Posted 4 years ago #

    However, now I'm only seeing a gray block when I open the interface.

    (Now on 2.9.1)

    Perhaps related to styling?

  14. ashbryant
    Member
    Posted 4 years ago #

    However, now I'm only seeing a gray block when I open the interface.

    (Now on 2.9.1)

    Perhaps related to styling?

    Same here.

  15. Jay Collier
    Member
    Posted 4 years ago #

    Still seeing the gray block.

    Interface.

    Code.

    Nothing appears to be generated within the interface box.

  16. extatix
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yeah, some problem here.

  17. extatix
    Member
    Posted 4 years ago #

    In my case it's Ohz' Admin Drop Down Menu causing the problems.

  18. ArcherTC
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same problem here: just the gray box. I am not using Ohz. I am "using" the latest version of RB Internal Links on WordPress 2.9.2

  19. Jay Collier
    Member
    Posted 3 years ago #

    Is this plugin being maintained? If so, will it be compatible with 3.0? If not, are there alternatives? My editors have found it to be very, very helpful, and I'd be sad to see it go.

  20. Jay Collier
    Member
    Posted 3 years ago #

    Working fine with WP 3.0, network activated, with newest versions of Ozh Admin Menu and RB Internal Links.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic