WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Rating-Widget: Star Rating System
[resolved] [Plugin: Rating-Widget] The plugin no longer works after the 1.3.4 update (12 posts)

  1. davidecheli
    Member
    Posted 2 years ago #

    After updating the plugin to version 1.3.4, it stopped working.

    At the site where the widget should appear, only the image is displayed: http://rating-widget.com/img/rw.loader.gif and the widget does not load.

    In the advanced options of the plugin, the API-Key is "NONE", but the key still appears in the database.

    How can I solve this?

    http://wordpress.org/extend/plugins/rating-widget/

  2. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sorry for the late response, does it still don't work for you?

  3. davidecheli
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi svovaf,

    No problem.

    The problem no longer occurs.

    But some users say they have to wait a few minutes (over 10) so that the plugin works correctly.

  4. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The ratings are all loaded asynchronously in purpose after all other content of the page is loaded. So there might be several reasons for that, particularly slow connection and heavy weighted blog content.

  5. davidecheli
    Member
    Posted 2 years ago #

    The strange thing is that the problem occurs only once for each user.

    But the problem can be considered as solved.

    Thank you!

  6. ehr
    Member
    Posted 2 years ago #

    After updating to latest release (1.3.5) on main page the "Top rated comments" shows the following error: "There are no rated items for this period". On some other pages works fine, as before. No, I didn't erase history or reset to defaults. I've also remove the widget from sidebar and re-added it hoping that will work, but no changes.
    Any hints about how to solve this will be appreciated.

  7. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Just fixed the bug, please upgrade to the newest version.

  8. davidecheli
    Member
    Posted 2 years ago #

    The same problem described by ehr is happening to me.
    I'm using the latest version, but the problem only appeared after I changed the blog posts of Thumbs to Stars.

    Note: I only saw the problem occurs in the widget to the top rated posts.

    Do you prefer I create a new topic in the forum?

  9. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Have you upgraded to v.1.3.6?

  10. davidecheli
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the 1.3.5 version and no new update is being displayed.

    Do you have published the 1.3.6 at WordPress.org?

  11. davidecheli
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just saw that you actually published in WordPress.org version 1.3.6, but this update did not appear in my installation of WordPress.
    I'll do the manual installation and after that I'll let you know here if everything is back to normal.

  12. davidecheli
    Member
    Posted 2 years ago #

    The version 1.3.6 really fixes the problem.

    Sorry for the inconvenience.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic