WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Question and Answer Forum
Plugin not working with permalinks (9 posts)

  1. hsufan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Mr. trevorpythag
    Congrats for your work. But i need help with use permalinks on the plugin.
    The forums works very well when I activated Default Structure but I prefer use Custom Structure with only /%postname&/ and then plugin don't work. How fix it?
    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/question-and-answer-forum/

  2. trevorpythag
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm not much of an expert on permalinks. I think you can change the way the permalinks work when the question custom post type is defined in questions.php at line 61. You'll need to look up exactly how to do this though. Maybe set 'has_archive'=''

  3. mawosola
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a problem also with the plugin not working with custom permalinks. It works with the default setting.

    Can anyone help me with this. What do I have to modify and in what files.

    Thanks

  4. deepakkr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well i do have the same problem with the permalink.
    Please Please Please help me on this

  5. deepakkr
    Member
    Posted 1 year ago #

    And by the way trevorpythag you said that i have to change some stuff in question.php well there's a lot of .php file in the plugin.. Please specify which file to change
    Thanks a lot:)

  6. gezginrocker
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm also having the same problem.

  7. ismailrrr
    Member
    Posted 1 year ago #

    same problem here...

  8. first_family
    Member
    Posted 1 year ago #

    Try to comment lines 79-82 in file question.php
    Than goto menu - permalinks - save

  9. gezginrocker
    Member
    Posted 1 year ago #

    first_family, I tried your solution and it is working now. :)

    Thanks a lot mate!

    This is the part to be commented or deleted:

    'rewrite' => array(
    'slug' => 'question',
    'with_front' => false
    ),

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic