WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Question and Answer Forum
no comment from (8 posts)

  1. protesto
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I've installed your plugin and created the page with the [question_form] shortcode but there is no comment form on the page. It just shows the subject. Please check :

    http://www.tuketicifinansman.net/forum

    http://wordpress.org/extend/plugins/question-and-answer-forum/

  2. trevorpythag
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi. When I look at the link you posted all I see is a 404.

  3. protesto
    Member
    Posted 2 years ago #

    Can you please check again ?

    I've tried to use shortcode in different formats but none of them worked.

  4. trevorpythag
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It seems like the shortcode itself is being called but form some reason is not displaying properly. What other plugins have you got installed and which version of the plugin are you using?

  5. protesto
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've the latest version of Question and nswer Forum.

    I've got many other plugins installed :

    Ad Injection
    Align RSS Images
    All in One SEO Pack
    CloudFlare
    Contact Form 7
    Digg Digg
    Facebook Like Thumbnail
    FD Feedburner Plugin
    Google News Sitemap
    Google XML Sitemaps
    Hyper Cache Extended
    No Self Pings
    nrelate Flyout
    nrelate Related Content
    RSS Footer
    SEO Smart Links
    Simple Facebook Comments For WordPress
    Ultimate Category Excluder
    WPtouch
    WP Widget Cache

  6. trevorpythag
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Could you try disabling WP Widget Cache and Hyper Cache Extended?

    I'm not really sure what is causing the problem. Could you also check coreforum.php is in the plugins folder (it looks almost as if it's missing)

  7. protesto
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've disabled both cache plugins and but it didn't help. As a logged in user I already see dynamic version of the page and it doesn't work.

    And yes, coreforum.php is in the plugins folder.

  8. trevorpythag
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I cant understand why this is happening. Sorry I can't be of more help. If you do find out what is causing the problem please let me know so tat I can fix it in the next version.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic