WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Query Multiple Taxonomies
[resolved] Taxonomy Title becomes "ARCHIVE" (10 posts)

  1. deadhippo
    Member
    Posted 3 years ago #

    The title on the page doesn't say "Red" or whatever taxonomy I have used but it just says "ARCHIVES".

    http://wordpress.org/extend/plugins/query-multiple-taxonomies/

  2. MichaelH
    Member
    Posted 3 years ago #

    Wouldn't that be a function of what template your theme is using to display taxonomy results? See Template Hierarchy for more info.

  3. deadhippo
    Member
    Posted 3 years ago #

    When I disable the plugin it displays correctly.

  4. MichaelH
    Member
    Posted 3 years ago #

    Okay. Scribu typically answers questions about his plugins. In the meantime he does say "you can create a multitax.php template file in your theme" so you might try that.

  5. scribu
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Yeah, another thing I usually say is "Try the development version." :-)

  6. deadhippo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks.
    Unfortunately, the development version was worse. All I got was a blank white page.

  7. scribu
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Behind the blank page is usually a fatal error. To see the error, add this line to your wp-config.php file:

    define('WP_DEBUG', true);

  8. deadhippo
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is the error I got. My theme is about to be updated so I will check it again then. [Changing to default theme helped so the theme may just be the problem.]It does say TDOMF error but disabling that plugin didn't fix the blank page issue.

    TDOMF ERROR: Headers have already been sent in file /home/deadhippo/theshirtlist.com/wp-includes/functions.php on line 3237 before session_start() could be called. This may be due to...

    Your current wordpress theme inserting HTML before calling the template tag "get_header". This may be as simple as a blank new line. You can confirm this by using the default or classic WordPress theme and seeing if this error appears. You can also check your theme where it calls "get_header".

    I will let you know what I find.

  9. scribu
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    The issue you originally reported is now fixed in the dev. version: [261198]

  10. deadhippo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Cool. I guess I will wait for the official update. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic