WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Query Multiple Taxonomies
Not working with a "types" taxonomy (4 posts)

  1. Primitive
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    First of all, thanks for this great plug-in - it is a massively powerful extension to custom taxonomies.

    I have most things working fine, but for some reason if I choose either term of my "types" taxonomy, then the results page just has the first result again and again and again rather than the actual results.

    I have have four taxonomies set up (manually) for a custom post type, namely types, sizes, defaults, and payment for a custom post type "reviews". When using dropdowns or checkboxes either as a widget or as a page everything works perfectly when picking any combination of sizes, defaults, or payment - but as soon as I try to put types into the mix I just get the first results over and over again.

    I am using the following code to display page-taxonomy.php (of each taxonomy mentioned above)

    <?php
    $term = get_term_by( 'slug', get_query_var( 'term' ), get_query_var( 'taxonomy' ) );
    $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;
    query_posts(array(
    'post_type'=>review,
    'gdsr_sort'=>review,
    'gdsr_order'=>DESC,
    'size'=>$term->slug,
    'posts_per_page'=>5,
    'paged'=>$paged
    )); ?>

    http://wordpress.org/extend/plugins/query-multiple-taxonomies/

  2. Primitive
    Member
    Posted 3 years ago #

    The gdsr_ sort/order is from the GD Star rating plugin, but I doubt whether that is the issue.

    Thanks for any help.

  3. Primitive
    Member
    Posted 3 years ago #

    I still haven't managed to get to the bottom of this one and would really appreciate a pointer if anyone has one.

    The site where the issue is happening is at http://j.mp/dHaGY9

    Thanks

  4. Joy
    Member
    Posted 3 years ago #

    I wasn't getting repeats, but I was getting strange results whenever I used a taxonomy with a slug of 'type'. Especially since I upgraded WordPress to 3.1, it translates the 'type' taxonomy to 'post-format' and all the links generated by QMT have the 'post-format=xxx' in them.
    I changed my taxonomy so that the slug is something else besides 'type' and it works much better.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic