WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

qTranslate
WP-Admin redirection problem after update to WP 3.4 (3 posts)

  1. xflow
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    Recently I've updated to WP 3.4 using the qTranslate.php provided in the trunk (trac.wordpress.org) 8 days ago.

    After having done this update WP-Admin doesn't redirect properly anymore. That means as soon as you confirm an action such as saving an article, updating interal WP options, logging in or logging out WP-Admin returns with a blank page only and not with the page that is usually expected to appear.

    I've deactivated all plug-ins to find out what's going on an I can reproduce the above behaviour as soon as qTranslate gets activated again.

    Please fix that error. I've even donated since to me qTranslate is the best multi-lingual plug-in for WP.

    Thank you
    Florian

    http://wordpress.org/extend/plugins/qtranslate/

  2. xflow
    Member
    Posted 2 years ago #

    Update: The problem described above also affects non-existing pages that actually should have returned as 404 error. Due to that redirection problem a blank page gets displayed, not the usual WP 404 error page.

  3. xflow
    Member
    Posted 2 years ago #

    Update

    After having updated to QT v2.5.30 the world seemed to be OK again under WP 3.4

    After having updated from WP 3.4 to WP 3.4.1 the very same problem occurs again and redirections do not work in general. Since WP-Admin uses redirections very often, WP-Admin is literally put out of commission.

    That's what PHP displays now:

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/webXYZ/html/wp-content/plugins/qtranslate/qtranslate.php:1) in /home/www/webXYZ/html/wp-content/plugins/qtranslate/qtranslate_core.php on line 71
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/webXYZ/html/wp-content/plugins/qtranslate/qtranslate.php:1) in /home/www/webXYZ/html/wp-includes/pluggable.php on line 881

    I fixed the first error by commenting out the test cookie set by QT in line 71 of qtranslate_core.php (I think the developer forgot to remove this...)

    The second line is mystic as qtranslate.php only contains configuration commands and at first glance no header is sent etc. Of course I cannot edit the pluggable.php as this would affect all WP-plugins to malfunction.

    Please fix this....!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags