WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

qTranslate
Images not showing for the second language pages - Please help! (2 posts)

  1. formula315
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I am pretty new to wordpress so please bear with my ignorance.
    I am currently creating a bilingual website(fr/en) and I installed this plug-in. The mode is set to Pre-Path Mode.
    I finished creating the pages for both languages and the French pages(default language) are showing perfectly fine. But when I go to the English pages, some images are not displaying.

    For example, the path to the logo is <img src="wp-content/themes/sitename/images/logo.jpg" />
    So I tried to change the path to <img src="wp-content/themes/sitename/en/images/logo.jpg" /> and even created a folder called "en" and put the iamges, but still not showing.

    I thought the images would show up without changing the image path, so I don't know what I have to do to make then show.

    This might be a stupid question but I would appreciate it if somebody could help me with this!

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/qtranslate/

  2. formula315
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok so the only thing I've found out so far is that, on the English home page, the url is like

    this sitename/en/

    But when I remove the last slash and change it to

    sitename/en

    Then it shows all the images. But when I go to the other pages such as gallery (sitename/en/gallery) then the images dissappear again...

    What should I do to fix this? Please somebody help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags