WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Q and A FAQ and Knowledge Base for WordPress
[Plugin: Q and A - FAQ Plugin] [qa cat="slug"] only showing five items (19 posts)

  1. Cris
    Member
    Posted 2 years ago #

    http://www.studiosweatondemand.com/help/faqs/

    As you can see, there is ample space in each tab for additional items. There are 23 items under Spinning and Classes, and 10 under Billing and Purchases, but they do not display. Is there something I'm missing?

    http://wordpress.org/extend/plugins/q-and-a/

  2. T.McGuire
    Member
    Posted 2 years ago #

    same happening for me... never noticed it before until a few minutes ago. I can re-order the FAQ items and but it only shows the first 5. Please help!

  3. MacDoodle
    Member
    Posted 2 years ago #

    Does the number shown change if you change "Blog pages show at most" setting? That would be the setting found on Dashboard >> Settings >> Reading.

  4. Cris
    Member
    Posted 2 years ago #

    @MacDoodle: Those were set to ten, but I'm only showing five each on the page, so I don't believe this is relevant.

  5. T.McGuire
    Member
    Posted 2 years ago #

    Chris, same thing here...it's not a posts per page setting issue..it's something else.

  6. Dalton
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I wonder if you could post your theme and list of plugins here, since this isn't a general problem with the plugin, it seems to only happen to some people.

    You could start by deactivating your plugins one by one, and then switching back to the default theme. At some point all of the FAQs will be shown again, and you'll have identified the culprit. Maybe there's a way to work around it if I know what is causing the conflict.

    Regards,
    Dalton

  7. Cris
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm using a modified version of Elegant Themes' Minimal theme, version 3.4, on WordPress 3.3.1

    Even with EVERY plugin disabled except for Q & A, I only get five items. I'd even be willing to give you a temporary login, if you think you might learn more that way. Give me your email and I'll PM you info.

  8. Dalton
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Cris,
    What happens when you temporarily switch back to the default theme? It sounds like there's something weird in the Elegant Themes template that is causing a problem with Q & A.

    It would actually be best if you could send me a zipped copy of your theme. That way I can experiment with it without the possibility of breaking your site. If you want, you can send it to dalton [at] madebyraygun.com

    Cheers,
    Dalton

  9. MacDoodle
    Member
    Posted 2 years ago #

    @Cris & @tmcguire -- there was a different faq plugin that had the same problem (saw it in the forum) and changing that setting had some effect... which is why I asked.

    The person posting at the link below was having the same sort of problem.
    http://wordpress.org/support/topic/only-showing-5-posts?replies=9

    The fix was about using "query_posts" instead of "get_posts" in the loop, and then using a secondary loop... which is the fix I think the plugin needs.

    Another thing to check -- does your theme have the wp_footer() tag in in place?

  10. Cris
    Member
    Posted 2 years ago #

    Definitely this problem is related to the theme. When I switch to Twenty Eleven, the problem is gone, and it returns as soon as I switch back to the elegant themes. I'm emailing you the theme, Dalton. I've tried both the default page template and the full width, with identical results, so I'm guessing the issue is probably in the loop somewhere. Thanks for looking into this!

  11. Dalton
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    MacDoodle, thanks for the tip. I'll look into that and if it fixes the problem I can post an update pretty quickly.

    Dalton

  12. Cris
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've found a solution to this problem. When using any Elegant Themes theme, they have a setting on the ePanel General Settings tab which limits the number of posts on Archive pages (ET has settings for other listing groups, too...). I removed the number from that field, saved my changes, and the problem is gone.

    If you're using these themes or any premium themes that have a lot of admin settings, look for a similar setting and remove it, and your FAQ sorted by categories should show correctly!

  13. MacDoodle
    Member
    Posted 2 years ago #

    *applause*

  14. Dalton
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    If anyone wants to give it a try, the development version should have a fix for this. Try downloading it from here: http://wordpress.org/extend/plugins/q-and-a/download/

  15. Dalton
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Did anyone take a look at the development version to see if the changes fix the problem for them? I'd like to hear yes or no from at least a couple people before I publish the next version of the plugin.

  16. redthinkingcap
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm using Elegant Themes Evolution theme, and just tried the version at that link. Seems to work the same. I removed the "archive" posts number from the ET ePanel Settings, but then it reverted from being limited to 5 (which was in the ePanel settings) to being limited to 10 (which is what the global WP setting is set to).

  17. Cris
    Member
    Posted 2 years ago #

    I believe you can set "Blog pages show at most" to -1, and it will never limit the number of posts in an archive or blog page. It's prone to slow down page loading with long lists, though, so use it wisely.

  18. Cris
    Member
    Posted 2 years ago #

    Dalton,

    I did test the development version you published. It does appear to circumvent the Elegant Themes settings, and I did not experience any other bugs, so I would recommend publishing!

  19. T.McGuire
    Member
    Posted 2 years ago #

    The new version fixed the issue for me as well. Thank you for not abandoning us. I really appreciate it. As a suggestion it may be nice to have a small admin page for the plugin to be able to change $(this).parent().next("div").toggleFade() to $(this).parent().next("div").slideToggle('slow'); in the qa.js file, which I find more to be a more sexy implementation of your plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags