WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Q and A FAQ and Knowledge Base for WordPress
[resolved] [Plugin: Q and A - FAQ Plugin] Q and A stopped working correctly (5 posts)

  1. ScalIT
    Member
    Posted 2 years ago #

    Recently, after upgrading a version of my site that I am migrating to WP from 3.3.1 to 3.3.2, Q and A stopped working correctly. I have been using Q and A as a key component of my site's FAQ pages. Instead of expanding when a question is clicked on, as it used to, it now takes you to a new page with the answer. I have been unable to determine why. jQuery appears to load first, before Q and A. Any advice would be greatly appreciated.

    Here is a sample of a problem page: http://www.scalit.com/blog/faq-frequently-asked-questions/faq-general-questions/

    http://wordpress.org/extend/plugins/q-and-a/

  2. janznote
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same thing just happened to my FAQs. I had to delete my newsletter plugin that I just added to get it to work properly. Seemed to be a conflict.

  3. ScalIT
    Member
    Posted 2 years ago #

    I resolved my problem. I had accidentally commented out the wp_footer(); function in my footer.php file. I took out the comment, and all works well now.

  4. vickyirvin
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just installed the plugin, and having the same problem. Instead of expanding, the answer is on a separate page that is formatted like a blog post.

    http://herahub.com/space/faq/

  5. Rob Holmes
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've tried to get jquery to load before q-and-a.css but q-and-a.css loads so quickly, right after style.css. Any ideas?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags