WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Post Tiles
[resolved] Are you using a different version... (5 posts)

  1. BrianMac
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are you using a different version of your Post Tiles plugin on the page of your website? There are several aspects of the tiles on your home page that I cannot seem to replicate with my install of v1.2.5.

    The regular post tiles is cool, but the one you are using it uber cool!

    http://wordpress.org/extend/plugins/post-tiles/

  2. ethanhackett
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry for the delay. I don't get notified if someone leaves a comment here so I end up missing them. When you say my site do you mean http://www.ethanhackett.com or http://www.tincrate.com/post-tiles/

    Tweet at me @ethanhackett

  3. CoCha
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same with me...
    Pictures don't show up, everything else seems to work fine.
    My reference: http://www.posttiles.com
    I'm using v 1.3.2 by the way.

  4. CoCha
    Member
    Posted 1 year ago #

    ... found out it has to do with Nextgen ... trying to solve it now.

  5. ethanhackett
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I also updated the animation style and added responsive design like you saw on http://www.ethanhackett.com.

    CoCha did find a NextGen Gallery fix which you can find here

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.