WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Post Snippets
[resolved] Default value still not inserted correctly (4 posts)

  1. mcstevem
    Member
    Posted 2 years ago #

    Not sure what changed in v1.9.3 to address this, but my attempt to include a default value is still being mishandled. I'm using the variables width and align, to feed a simple div box with classes assigned, and attempting to specify a default width. So my variables are width=250px,align and my snippet is:
    <div class="snip align{align}" style="width:{width};"><div>Text</div></div>
    But when I go to insert the snippet in a post, the value in the width field is 250p instead of 250px. Same thing happens if I supply a default alignment value -- left works, but right gets truncated after four characters to become righ. I've cleared browser and WP caches, so something else is going wrong.

    http://wordpress.org/extend/plugins/post-snippets/

  2. Johan Steen
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks for the report. I tested the example you posted and I can confirm that I see the same behavior as you do. In the next version, coming in a few days, I'll have this bug fixed.

    Thanks again.
    Cheers,
    Johan

  3. Johan Steen
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The plugin is now updated to v1.9.4 which should take care of this bug. If not let me know.

    Cheers,
    Johan

  4. mcstevem
    Member
    Posted 2 years ago #

    v1.9.4 solved the truncation problem for me -- thanks for the speedy response.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic