WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Portable phpMyAdmin
Blank Page (8 posts)

  1. TrisK
    Member
    Posted 1 year ago #

    my
    wp-content/plugins/portable-phpmyadmin/wp-pma-mod/index.php

    gives messages stating that plugins need newer versions of wordpress. eg 3.0 or 2.2

    but i am already running WordPress 3.4.

    if i disbale these plug ins it gies a blank screen.

    The pma plugin loads the variable names top and bottom. but the middle section where the manager is is blank

    any suggestions?

    http://wordpress.org/extend/plugins/portable-phpmyadmin/

  2. CateAppsTech
    Member
    Posted 1 year ago #

    I get the same, but reported it ages ago :0(

  3. bkng
    Member
    Posted 1 year ago #

    no one has the answer to this problem i also have.

    Please somebody help

  4. Schaum
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am in the same line

  5. tricky66
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here. Latest WP latest Portable phpMyAdmin. Blank screen where the admin panel should show. This was a great plugin but no longer works.

  6. ianhaycox
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here.

    Deactivating Contact Form 7 plugin fixed the problem. Just reactivate CF7 once you have finished.

    Tracked it down as I was getting Apache 500 - Internal Server error. Looking in the logs showed

    PHP Fatal error: Call to a member function add_shortcode() on a non-object in /blah/blah/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/shortcodes.php on line 174, referer: http://example.com

    I guess there is a conflict between the two plugins.

  7. TrisK
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have tracked the error down to line 2866 in

    wp-content/plugins/portable-phpmyadmin/wp-pma-mod/libraries/common.lib.php

    it is this line in specific

    $_SESSION['PMA_Config'] = new PMA_Config('./config.inc.php');

    I am currently reading the PHPMyAdmin documentation to try and get somewhere

  8. TrisK
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok so the problem is that that code uses
    new PMA_Config('./config.inc.php');

    and there is no config.inc.php in that libraries directory. so i changed to go to '../config.inc.php' and there is one in the directory above

    however this causes a php my admin error

    #1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

    so need some mucking around with the script, or there is a problem with the config page, although it doesnt seem to listen to the settings in there at all to be honest

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.