WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Popup to Share
[resolved] Not working properly on homepage. Multisite (11 posts)

  1. Norman C Hoffmann
    Member
    Posted 1 year ago #

    This plugin is not disappearing after people click the X-button. I am on a multisite install. You can try it here:

    http://adshopez.com/

    http://wordpress.org/extend/plugins/popup-to-share/

  2. Norman C Hoffmann
    Member
    Posted 1 year ago #

    Also the twitter follow button is not appearing properly

  3. Miguelo2008
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Norman,

    On the one hand, this plugin is not developed for working in the main page, it is only enabled when your page shows the content. But you can modify the code to do that.

    I think if you change this line in your page the X-button of this plugin will run properly:
    replace this line:

    javascript:hidelightbox();

    To this:
    document.getElementById('over').style.display='none';

    If you want to hide an additional layer more, you can repeat this line with the name of the layer.

    document.getElementById('NAME_LAYER').style.display='none';

    On the other hand, I don't have any problem with the twitter's button, if you write your twitter account in the plugin, the plugin must be correct.

    You can see the pluging running properly here
    http://www.viajerossinrumbo.com/croacia-tercera-parte

    See you!

  4. Norman C Hoffmann
    Member
    Posted 1 year ago #

    I made the recommended change but I got this error:

    This plugin has been deactivated because your changes resulted in a fatal error.

    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/adshope3/public_html/wp-content/plugins/popup-to-share/mplugin.php on line 184

  5. Norman C Hoffmann
    Member
    Posted 1 year ago #

    You are correct. The Twitter button problem is with Twitter not serving the button.

  6. Norman C Hoffmann
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't understand how to use these:

    document.getElementById('NAME_LAYER').style.display='none';

  7. Miguelo2008
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Norman,

    I think the problem with your theme is that you use a layer to show ads. This layer is over the layer of my plugin, and that is probably why the mistake occurs. I'm not sure.

    When I replace in your page (with Firebug) the line that I mentioned before, I have seen that the plugin running properly. I can't understand why them don't running properly.

    Finally, I will put online a new version. You could try with the new version.

    Best regards,
    Miguel

  8. Norman C Hoffmann
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using the plugin called "Mini Popup" now. It works on all my pages. Here's the link to it's homepage:
    http://www.blogandocomfacilidade.com/plataformas/wordpress/plugin-mini-popup-para-wordpress/

    Thanks for all your help!

  9. IagoMelanias
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for using and sharing our plugin Norman :)

  10. Miguelo2008
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for you....

  11. IagoMelanias
    Member
    Posted 1 year ago #

    :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.