WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Polylang
[resolved] Static page not found (6 posts)

  1. leemon
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi!

    I've installed your plugin and setup a static page as a front page on my WP install. But, when accessing the site WP returns a Not Found error:

    http://oscarciutat.com/alex/?page_id=152&lang=en

    If I access the same page without the lang parameter it works:

    http://oscarciutat.com/alex/?page_id=152

    What am I doing wrong?

    Thanks in advance

    http://wordpress.org/extend/plugins/polylang/

  2. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I did not succeed to connect to you site. However please do not check the option "Add language information to all URL including posts, pages, categories and post tags (not recommended)" especially when using the default permalink structure.

    For some reason I do not know, WordPress accepts that I add the "?lang=en" parameter everywhere except for pages.

    If you are ready for testing, the development version should solve the issue (I hope !)

  3. leemon
    Member
    Posted 2 years ago #

    The development version fixed the issue. Thanks!!!

  4. wp3700
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    could you please advise how what changes I could do in the existing stable version, I cannot take a risk to use the test version.

    I have the same issue that lang=xx is always added for some reason by WP, and which always gives Page Not found error.

    also I do not have configured the wordpress to add the lang=xx, but for some reason it is being added by the system which is making the Page Not Found error.

    regards,
    wp3700

  5. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Just update to 0.8.

  6. wp3700
    Member
    Posted 2 years ago #

    ok, great thanks for the update, the lang=zz issue is gone now!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags