WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

podPress
[resolved] So I changed my permalinks and now "file not found" (9 posts)

  1. msparks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oops, didn't realize this would mess up podpress.

    Any idea on how to get it to work again?
    stats are disabled and still get get the "file not found" when I click on the players.

    http://wordpress.org/extend/plugins/podpress/

  2. msparks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Also get Not Found, Error 404 when I try to download the audio.

    FYI, here is a link to my site with the file http://www.accountdirect.lube-direct.com/team-training-june-11-2012/

  3. msparks
    Member
    Posted 1 year ago #

    FYI,

    There was an error in the .htaccess file in your audio folder. This was removed and all podcast are playing now.

  4. LowAims
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are you able to elaborate on what the error in .htaccess was?
    Having a similar issue with the "file not found" error and wondering if my problem is of the same nature.

  5. ntm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @LowAims:
    Please, try to find the .htaccess file of your blog. If you did not install a security plugin nor have customized it manually then the content of this file should look like:
    http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks#Creating_and_editing_.28.htaccess.29

    A further possibility is that the permissions for the folder of the audio file or the files itself are to restrictively. 0755 and 644 should be sufficient (see http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions).

  6. LowAims
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi ntm, thanks for the response.

    My .htaccess (in the /public_html folder) is the same as the example you have given above.
    I have also checked the permissions for the audio file and it's containing folders, which are all set to 755.
    Still receiving the same errors.

    I posted another forum topic about this issue here, if that helps. For some reason it didn't show up under the Podpress support tag.

    Thanks again.

  7. msparks
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm sorry I don't have more information for you. Actually had a techie person take care of this for you. I had to resort to paying someone, used wp fixit and they solved the issue.

    Save your .htcaccess file to your computer then try deleting it. See how that works.

  8. ntm
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @LowAims: Maybe we continue the discussion in the thread you have started. Because the problem in your case seems to have a different origin. I have written an idea over there: http://wordpress.org/support/topic/podpress-media-player-file-not-found

    Thank you msparks for your participation and help!

  9. LowAims
    Member
    Posted 1 year ago #

    Brilliant, I'll continue to post over there.

    Thanks again and also thanks for your help @msparks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.