WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

podPress
Plugin Error On Publish Posts (2 posts)

  1. pageoutlines
    Member
    Posted 2 years ago #

    Getting an error when I try to publish a post with the podPress plugin post meta features.

    Here is a screencast of the error occuring: http://www.screencast.com/t/oMHNtoUUxdZR

    When I disable the podpress plugin, I am able to publish the post without any problems.

  2. ntm
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thank you for the Screencast!!

    Unfortunately the error message is not helping me to debug this. Furthermore I could not reproduce the error in may test blogs. That is why I think that it might be an unwanted interference with one of your other plugins.
    It would be great if you could find out which other plugin might be involved too. Deactivate one other plugin, check whether the error occurs and activate the other plugin afterwards again. Once I know which other plugin is involved, I might be able to analyse the plugins and resolve the problem.

    Furthermore I would like to ask you to find out whether Javascript errors occur while loading and working on the post editor page.

    The "URL of the media files directory" value (on the general settings page of podPress) should be a complete URL. Click on the question mark to see a suggestion for the value.

    Tim

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.