WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pinterest Pin It Button For Images
Pin It button showing up aligned differently (6 posts)

  1. megankirby
    Member
    Posted 1 year ago #

    For some reason the button is jumping from right to left. Randomly?

    http://megankirby.com/custom/

    http://wordpress.org/extend/plugins/pinterest-pin-it-button-for-images/

  2. Sean
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Make sure the settings for "Large" under the menu "Settings > Media" is set to the width of your content (by my calculation, 720 pixels wide). This is a temporary solution as I work on it for the next release.

    Cheers.

  3. Lara Chelak
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there -- we're seeing this problem as well. Except the Pin it button is sometimes aligned in the middle, or sometimes correctly aligned to the right. It's only rectified *sometimes* by shift+refresh.

    Any help would be much appreciated. Happy to pay to have this issue resolved asap.

    lara@blogwhatdesign.com

  4. dani@theadventurebite.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay I've gotten it mostly working right. I need the pin it to show up in the bottom right hand corner of my images which it is doing consistently with the vertical images.

    The horizontal images are hanging off the right side:

    http://theadventurebite.com/the-do-it-now-challenge-2/

    Shows this well.

    This is my image buttons css:

    .pibfi_pinterest .xc_pin {
    	width: 100px; height: 50px; /* Please note that the button is 80px x 50px. If you use a different size button, change this */
    	background-image: url('ppibfi_button.png'); background-repeat: none; /* This is the buttons image. Image can be found in the plugin folder */
    	position: absolute;
    	bottom: 25px;
    	margin-left:50px;
      	opacity: 0;
    	cursor: pointer;
    	display: none;
    }

    Settings for large image are max 640 height, max 640 width (although I use flickr for my images so not sure that applies).

    Content area is set for 700px.

    Would love to get this resolved as it looks super silly right now.

  5. dani@theadventurebite.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's wiggy on certain photos too as I am seeing in that post. It just really isn't looking very professional right now. I'm gonna have to pull it if I can't figure this out.

  6. Sean
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Please let me know if the new 1.0.2 (just launched now) fixes this in any way.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.