WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

PhotoPress - Image Taxonomies
[resolved] http://www.mysite.com/?photos_keywords=sometag not working. (10 posts)

  1. deepak.k.ghosh@gmail.com
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey Peter,

    So I just noticed that clicking on a tag from better tag cloud widget does not return anything. Searching from the search box does the right thing. Any ideas?

    Thanks!
    Deepak

    http://wordpress.org/extend/plugins/photo-tools-image-taxonomies/

  2. padams
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Weird. Doesn't do that for me. Does it happen with all your terms and all taxonomies?

  3. deepak.k.ghosh@gmail.com
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes + I was wrong before...The search does not seem to search any of the taxonomies as well...It did not work for Relevanssi before, and it isn't working right now after updating it to the latest version..

    Search seems to work for text in my posts though, and I know Relevanssi is doing something because when I asked it not to index posts but to index only attachments, it seems to honor that...

    Any pointers on debugging this? Where to start etc.?

  4. deepak.k.ghosh@gmail.com
    Member
    Posted 2 years ago #

  5. padams
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Give v1.3 a try as I added a fix that will hopefully clear this up for you.

  6. deepak.k.ghosh@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    Awesome! Part of the problem stands solved! Better tag cloud widget now works correctly – clicking on a tag actually does return me correct results. But, search still does not seem to work. I've gone through relevant chapters of your book just to make sure I've set everything up correctly, and it seems to me that I have everything set up correctly. But, Relevanssi refuses to cooperate :(

  7. padams
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    have you tried reindexing relevanssi after installing v1.3 of the taxonomy plugin?

  8. deepak.k.ghosh@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, but no luck.

  9. padams
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I think this is a bug in a recent version of Relavanssi. They just released v3.0.3 that I believe now fixes this.

  10. deepak.k.ghosh@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes it does! Finally! Thanks Peter for your continued support!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.