WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pagely MultiEdit
[Plugin: Page.ly MultiEdit] Video inside Multiedit section (7 posts)

  1. Tara Rotten
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is a great plugin, however I am having trouble inserting video to a new multiedit section.

    I have tried the wordpress way of setting -> media -> embed the media and pasting the video url but no luck I have also tried Viper's Video Quicktags plugin and also no luck, any ideas??

    http://wordpress.org/extend/plugins/pagely-multiedit/

  2. WEGIII
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem. Using youtube, whether I grab the embed code from youtube or you ultimatemce to insert it, neither way works.

    Anyone have any answers?

  3. tinynow
    Member
    Posted 1 year ago #

    Me 3. I'd like to know what is up with iframes or objects.

  4. bowenac
    Member
    Posted 10 months ago #

    Same here will update thread if I find a solution.

  5. mic79
    Member
    Posted 10 months ago #

    People in this thread seemed to have found a solution, but it doesn't seem to work for me.

    Activated the shortcodes option, tried using the youtube shortcode with no success (just displays as text) and tried the embed code from youtube, which seems to include the script, but the block on the website stays white (no javascript?).

    Can anyone help with this please?

  6. bowenac
    Member
    Posted 10 months ago #

    I dont think that solution is the same as what we need and page.ly has already been updated for shortcode support since that post.

    The issue we are having is that page.ly is stripping the TinyMCE elements so when we use an iframe it is stripping the html and making it appear like this.

    <img data-mce-json="{'video':{},'params':{'frameborder':'0','src':'youtubeorvideolink'},'hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgcolor':null}" src="http://www.domain.com/wordpress/wp-includes/js/tinymce/themes/advanced/img/trans.gif" class="mceItemMedia mceItemIframe">

    instead of like this...
    <iframe frameborder="0" height="315" src="youtubeorvideolink" width="560"></iframe>

    If you add the same iframe into a page that is not using page.ly this problem does not happen so it is something with page.ly

  7. rado.at
    Member
    Posted 8 months ago #

    maybe this solves your problem:

    http://wordpress.org/support/topic/change-request-tinymce-cleanup?replies=1

    please post if it works for you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic