WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

P3 (Plugin Performance Profiler)
[resolved] not loading completely (6 posts)

  1. allenbog
    Member
    Posted 2 years ago #

    The plugin appears not to load completely in one of my sites. The "start scan" button never becomes visible, there is the words "start scan" with a checkbox to the left of them instead.

    Also the advanced setting link doesn't do anything, and some of the page elements look different than they do in the site where its working properly. Any tips? I would really like to use it on this blog and find out which plugins are making it so slow.
    Allen

    http://wordpress.org/extend/plugins/p3-profiler/

  2. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Hello,

    If you disable all plugins, then re-enable them one-by-one, can you narrow the problem down to a specific plugin conflict?

  3. FernandoNunes
    Member
    Posted 1 year ago #

    I know this thread is 9 months old, but to me this issue occurs with "kk Star Ratings" plugin.
    I've disabled kk Star Ratings and I was able to start the scan and it completed sucessfully.

    With a site that has: BulletProof Security, W3TotalCache, qTranslate and other 25 Top of the Line plugins, its awkward that a supposed frontend specific plugin conflicts with P3.

    I've stopped using kk Start Ratings for now ! :(

  4. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Hi FernandoNunes,

    What version of WordPress, P3 Profiler, and KK Star Ratings are you using?

    It looks like KK Star Ratings is no longer listed in the repository, but it's maintained on the developer's website:
    http://wakeusup.com/2011/05/kk-star-ratings/

    I cannot reproduce this using the latest version of WordPress and each plugin.

  5. FernandoNunes
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using:

    WordPress 3.4.2
    P3 Profiler: 1.4.1
    kk Star Ratings: 2.0

  6. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    It looks like this was fixed in kk Star Ratings 2.2:

    Fix: jquery ui causing problems in wordpress 3.5. It is removed because no longer required.

    link

    I have set up a dev site with WordPress 3.4.2, kk Star Ratings 2.2, and P3 1.4.1 and P3 works correctly.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic