WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Ozh' Admin Drop Down Menu
[resolved] Menu not expanding properly (3.4.99 (9 posts)

  1. CarpetGuy
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is hard to explain but when mousing over settings, the drop down menu itself does as it should, but the links in the menu do not show properly, it is maybe two or three links and a white backgroound.

    Here is what I have found, this is related to the "Break at __ pages" setting. I tried 10, 30, and finally, at 100, it made a long list and worked. Yes, I have a lot of plugins.

    Any ideas? Thanks Ozh, this is my favorite of all of the plugins I use!

  2. kjetilgf
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have a similar issue: On mouseover, the dropdowns expand to full page-width. Adjusting the plugin's settings to allow many (35) lines solved the problem - until I eventually pass that number of lines.
    Apart from that, it still works fine.
    Thanks,
    Kjetil
    - on WP 3.1

  3. microberto
    Member
    Posted 3 years ago #

    3.4.99 is a mess for me. On my 3.0.5 site, I simply have NO menu. The div is "hidden" and when I unhide it in firebug, it still doesn't show up. Something is wrong with the CSS I think.

    Ozh please fix this!

  4. spherical
    Member
    Posted 3 years ago #

    3.4.99 is ONLY for WP 3.1. Use the previous version for WP 3.0.x.

  5. Ozh
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    As spherical said.

    To be honest, it's a bit beyond me why people would update plugins but not WordPress.......

  6. Ozh
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Also, the JS bug with menu not resizing correctly is fixed in the version I've just pushed.

  7. jshare
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just installed 3.5. I find that regardless of the number used for the "Break at __ pages" setting, the Plugins dropdown stays one long column and doesn't break like it used to.

  8. CarpetGuy
    Member
    Posted 3 years ago #

    Woo Hooo! It is fixed! Thanks Ozh!

  9. jshare
    Member
    Posted 3 years ago #

    Problem's fixed for me in 3.5.3. Shaweet!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic