WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Organize Series
[resolved] not all series are listed (5 posts)

  1. Richard Vencu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I recently added a new serie within a new article. The article appears to belong (as first one) to the serie, also I can list the serie page, showing of course one article.

    I am unable to select that serie at a second article. The serie does not appear in:
    - the edit page metabox
    - the quick edit form
    - the series main page in frontend

    When I try to add it again I get errors: it appears a serie with this name already exists.

    I use version 2.4.3

    http://wordpress.org/extend/plugins/organize-series/

  2. Richard Vencu
    Member
    Posted 1 year ago #

    After some trials I discovered that the empty description causes the serie not to appear on the mentioned lists.

  3. Darren Ethier (nerrad)
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I've tried to duplicate this on two different sites and I'm unable to do so.

    Did you upgrade from an earlier version of Organize Series or are you a brand new user?

    Are you using the latest version of WordPress? If not, what version are your using?

    What version of PHP are you running?

    You said:

    After some trials I discovered that the empty description causes the serie not to appear

    What do you mean by empty description? Empty series description, empty post content?

  4. Richard Vencu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I upgraded from previous version of plugin. I run latest version of everything now.

    Yes, I mean empty description of the serie. After I filled that in everything went back to normal.

    I use PHP 5.3.x

  5. Darren Ethier (nerrad)
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That is definitely a weird bug... I can't reproduce on any of my installs. Do you have any other plugins active that utilize the WordPress taxonomy system? Or maybe does your theme does things with the WordPress taxonomy system?

    It sounds like a theme/plugin conflict happening here. At any rate, in your specific case I consider this resolved b/c you have a workaround. If you want to do more investigation to try and figure out the cause I would suggest doing the following (all the steps below are just temporary to troubleshoot):

    1. Switch to the default twenty-eleven theme that ships with WordPress. Are you able to reproduce? If yes, then you know it's not a theme issue. If no, then you know it's your theme causing the confict - no further steps necessary - just let me know the theme.

    2. Deactivate all your plugins except for Organize Series. Are you able to reproduce the issue? If no, then one by one activate the other plugins and try to reproduce the issue. Once you discover the plugin that causes the conflict let me know.

    If you do investigate this further and find out if it's either a theme or plugin conflict let me know and I'll take a gander if I get a chance to see if this is something needing fixed on my end.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic