WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

oQey Gallery
[resolved] Oqey Gallery Upload completes, no images uploaded (14 posts)

  1. The Dude
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there, I run wordpress on my own windows 2008 server. I installed oqey gallery everything went fine, but when I try to upload images the upload completes, but files are never added to the gallery.
    Safe mode is not on in PHP. PHP version is 5.2.

    Music uploads work fine.

    Please assist!!

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/oqey-gallery/

  2. oQeySites
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Please check the image size. It seems that they are too big.

  3. The Dude
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks but I don't believe that is it. Is there written documentation for the file size limits? Last image I tried to upload was 640x480 and 168kb in size.

    Thanks!

  4. oQeySites
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi again. Most of issues that ever occurred are covered by FAQ page on our website and the video tutorial. Concerning image size limits, that shouldn't be a problem when images aren't huge... So, pls. check folder permissions and mysql tables if data are properly recorded. Also, is that a public server or are you checking it on a localhost?

  5. The Dude
    Member
    Posted 2 years ago #

    Folder permissions should be correct, as no other plugin has any write issues, including nextgen etc.

    I am the server administrator, it is windows 2008 server, not localhost but I do have access to any php or mysql settings.

    Thanks.

  6. oQeySites
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    We haven't got a windows 2008 server to test... but you may check if images are properly uploaded to the wp-content/oqey_gallery folder. If so, then it's caused by some DB issues. Pls. use the contact form on our website and provide more details so we can check and solve it.

  7. Marvin the Paranoid Android
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the very same problem. Nothing happens when I try to upload a picture, it's not even being uploaded to the wp-content/oqey_gallery folder.

  8. oQeySites
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It's not easy to guess what can cause you such issues whenever we can't see anything that's happening on your wordpress backend... If you can provide more details, please use the contact form on our website and we'll check / solve any problem.

  9. The Dude
    Member
    Posted 2 years ago #

    IMages are not loaded at all. as stated, the upload starts, finishes, everything appears to have finished, the screen refreshes but no files are actually loaded, folders are empty.

    What information do you require to look further into this?

  10. oQeySites
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Please contact us via http://oqeysites.com/contact/

  11. tconnell24
    Member
    Posted 2 years ago #

    The FAQs on the website do not address this issue.
    I have a similar problem.
    1 create new gallery
    2 click upload
    3 select images - click open
    4 loading bar shows the images are loading
    5 in the box the message says - No images. Please upload some pictures.
    6 Try again - still no images.
    7 contact support
    8 response - I think the problem with oqey is because of memory limitation,memory_limit now is 32 MB, please increase it to 64MB.
    9 did that - still no good
    10 next response - please contact bluehost and tell them to alocate more RAM to your hosting pack
    11 still doesn't work - still frustrated

  12. KristofferNord
    Member
    Posted 2 years ago #

    TheDude I have this exact same issue. I'm just curious to know if you were able to get the images to upload.

  13. The Dude
    Member
    Posted 2 years ago #

    Gave up a long time ago. Not worth wasting your time.

  14. audioaddiktion
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am also having the EXACT same issue. Do you guys not support this gallery for local servers? WTF? And it seems that you guys STILL have not resolved the issue. Good luck getting new clients this way. Please let me know if you have this issue resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic