WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin] Option-Tree don't work with wordpress multisite (8 posts)

  1. puschel
    Member
    Posted 2 years ago #

    It looks like that the current release of the option-tree plugin
    doesn't work at a wordpress multisite install.
    The image links at the backend are broken and also i got the wrong image-pathes for uploads and sliders.

  2. Derek Herman
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm currently developing the plugin in a Multisite environment but if you can be more specific about your current setup that would help me find a patch.

  3. Laurie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Derek,

    I'm not the OP, but I have a multisite install - with subdirectories, not subdomains - where I want to test all of the premium themes within a company. Each 'site' on the multisite will be a test site for each of the themes and each of the themes has a different OptionTree set of options.

    What's happened for me is that the theme that was active when I had to do a network activate of OptionTree, that's the theme options I get no matter which theme I'm using, which doesn't actually apply to any of the other themes...

    If there's anything I can do to make it not need to be network activated, or keep each 'site' unique, that would make things a lot easier...

    Thanks!

  4. B_Dark
    Member
    Posted 2 years ago #

    i try to activate in multi site with subdomains and give me this message :

    Fatal error: Cannot redeclare get_option_tree() (previously declared in /home/cobra/public_html/wp-content/themes/especial/libraries/theme-options.php:23) in /home/cobra/public_html/wp-content/plugins/option-tree/functions/get-option-tree.php on line 52

  5. Derek Herman
    Member
    Posted 2 years ago #

    @B_Dark try v 1.1.8.1

    @Laurie can you email me or something with login details to your network so I can see what is happening?

  6. B_Dark
    Member
    Posted 2 years ago #

    @Derek Herman perfect is working now!!thnx for the asap solution!

  7. jph75
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Separate issue but related to multisite.....

    We have developed a theme using OptionTree and are using it on a multisite. We have installed a blog templates plugin so when people register a site they can select a template that already has the settings already set up.

    The problem is everything but the field options in OptionTree are being carried over. What can we do to force the values in each of the fields to remain intact on new sites created using a template?

    Thanks

  8. Laurie
    Member
    Posted 2 years ago #

    @Derek I emailed you login info to my test site last week. Did you receive it? Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic