WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

OGraphr
[resolved] Youtube share (10 posts)

  1. sados
    Member
    Posted 2 years ago #

    Looking for any information about Fb sharing button for youtube videos. After i instal 0.5.3 or myby 0.5.2 don't remember exactly sharing button doesn't work for youtube videos ( i mean thumbunali is not generated ). Another graphic formats like: jpg,gif,png works fine .

    http://funkyfactor.com

    http://wordpress.org/extend/plugins/meta-ographr/

  2. idleberg
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    that site doesn't seem to use the plugin or it's not activated

  3. sados
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am sure is enable. With this options : http://imageshack.us/photo/my-images/515/legitm.jpg/

    Also I use Social Sharing Toolkit with Ographr. Anyway older wersion works perfectly. Alredy tried reinstall Ographer etc.

  4. idleberg
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    well, i'd love to solve this problem for you. currently, there are no opengraph tags added by my plugin, only by that other plugin you mentioned. any chance you remember which version worked for you?

  5. sados
    Member
    Posted 2 years ago #

    I dont remember exactly but that was older one version ( 3-4 weeks ago) 0.4.5 or 0.5.0 something like this probably. If you want i can give you acces to backend of this site. Here is the list of installed plugins :
    http://imageshack.us/photo/my-images/440/legit2.jpg/

  6. idleberg
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    maybe you could just set debugging to true in the index file of the plugin

  7. idleberg
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    i just installed Social Sharing Toolkit and it doesn't interfere with OGraphr

  8. sados
    Member
    Posted 2 years ago #

    Strange :

    Notice: Undefined offset: 0 in /home/alldata/ftp/www/funkyfactor/wp-content/plugins/social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php on line 523

    Notice: Undefined index: enable in /home/alldata/ftp/www/funkyfactor/wp-content/plugins/social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php on line 595

    Notice: Undefined index: enable in /home/alldata/ftp/www/funkyfactor/wp-content/plugins/social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php on line 598

    [ Moderated - repetitive log lines removed. ]

  9. idleberg
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    i'm not sure how this is supposed to help. how did that happen? did you try enabling the debugger?

    the hard way testing this would be disabling your plugins one after one to see which might be interfering

  10. idleberg
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    let me know if the new version works for you, it had some issues for new users

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic