WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Facebook Fan Box Cache
Plugin Not Working with WordPress 3.5.1 (22 posts)

  1. robnalexpress
    Member
    Posted 1 year ago #

    I love this plugin- been using it for a long time, but it is not displaying properly on my site in WordPress 3.5.1. I've tried changing settings, clearing the cache, etc. Can't get it to work.

    Any suggestions?

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-fan-box-cache/

  2. Steve
    Member
    Posted 1 year ago #

    Rob - It's not 3.5.1 ... it's not working on 3.5 on my development box either.

    Looking at other similar plugins - it is being reported they are having the same problem.

    Looks like Facebook changed something and broke all of these Plugins.

    Steve

  3. robnalexpress
    Member
    Posted 1 year ago #

    @supersonic- Steve, it's working fine on my other site running 3.5, so your theory is not correct. In my case it's related to either WordPress 3.5.1 or the latest version of my Headway Theme, since I updated both simultaneously.

    Rob

  4. Steve
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Rob - love the styling you have done for the Widget on your site - it's seamless with the rest of the page.

    If you clear the cache for the Plugin, does it continue to work?

  5. robnalexpress
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, Steve, but all I did was drag the widget into the sidebar. I haven't tried clearing the cache yet- I want to wait until I've got time to clean up the mess, but that's a good point- if it doesn't work after clearing the cache, then you are right!

    Rob

  6. cudafunk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey Guys,

    I am having the same issue with the FaceBook widget on both of my site's after the WordPress 3.5.1 update. It's separate site's with the same issue. Any solutions on getting it to work with the latest WordPress would be awesome!

    I have it in the bottom of the page in this site http://www.learntosurfkona.com/
    The right sidebar of the page in this site, http://staytuned.ws/rife-technology/resources-2/rife-faqs/

    ~ Patrick

  7. 6x7
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here :(
    Any good alternatives?

  8. Donald Gilbert
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The reason it hasn't been working is Facebook updated the HTML markup that is produced by their fanbox generator. This has been addressed in the latest version, and it will be live shortly. Version number will be 2.5.

  9. robnalexpress
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Donald Gilbert-

    Thanks, Don, for a great plugin, and your super, generous support!

    Rob

  10. Steve
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you Don, I have installed 2.5, getting the header of the Fan box but no fans.

    Here's a link to the site with the plugin installed, the FB Cache Widget is top-right. http://bit.ly/VzYzt5

    The Fanbox ID is 157537344266473

    So I set-up a fresh WP3.5.1 setup, with default theme and just the FB Cache Plugin + Widget and I get the same result.

    I don't see anything in the HTML to indicate the pictures are being loaded.

    Would appreciate any suggestions that you may have.

    Many thanks,
    Steve

  11. warpdraw
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue like supersonic:
    http://www.bau-munich.de

    No faces/pictures

  12. mr.isti
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here. Just like Warpdraw and supersonic, only link and followers count being displayed. Have it running on http://floorwars.dk

  13. Donald Gilbert
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK, very strange indeed. I'll take a look. There are some outstanding issues with some users not even downloading remote images, this may be linked. I might have to bite the bullet and refactor the plugin to utilize WP_Http sooner rather than later.

  14. mr.isti
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sounds like a good idea with the rewrite. This morning I discovered the same issue again as before. So I had to remove the plugin/widget from the site as I don't want visitors to see a PHP error message instead

  15. Steve
    Member
    Posted 1 year ago #

    I re-installed ver 2 from http://downloads.wordpress.org/plugin/facebook-fan-box-cache.2.0.zip and it is now working.

    Grr to Facebook and Many Thanks to Donald for supporting this Plugin.

  16. warpdraw
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also went back to 2.0 (supersonics link) which works just fine for the moment.
    Thanks to Donald for the attention and the great work!!! Looking forward to try version 2.6 ;-))

  17. stewartlever
    Member
    Posted 1 year ago #

    Me too. Back to Version 2.

  18. cdpitcock
    Member
    Posted 1 year ago #

    could not get this to work.I get this on Firefox:
    Connect with us
    Warning: file_get_contents(): Filename cannot be empty in /hsphere/local/home/c331072/larchmontchronicle.com/wp-content/plugins/facebook-fan-box-cache/facebook-fan-box-cache.php on line 330
    on Facebook
    Become a Fan

    Is the fan ID the same as the facebook ID?

  19. cdpitcock
    Member
    Posted 1 year ago #

    I went back to version 2 and it still is not working. I still just get the thumbnail and count but no faces.

  20. Donald Gilbert
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Facebook has updated the markup for the fanbox again. I'll work on a fix asap, as I need it for my site as well.

  21. picklewart
    Member
    Posted 1 year ago #

    Looks like FB has indeed been at it again. Mine's not working as of today.

    Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Filename cannot be empty in /home/adminggf/public_html/wp-content/plugins/facebook-fan-box-cache/facebook-fan-box-cache.php on line 330

    Looking forward to the fix. We appreciate all you guys do!!

    http://www.goffgreengatefarm.com/goff-greengate-farm-blog-farm-life-and-news/

  22. wp@weblord.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    The WordPress Video Plugin is no longer working to display my Facebook videos on my website. But it does work with Youtube videos on the same page/post.

    Is there a fix to make it work with Facebook videos?

    This is what I put on my video page/post:

    [FB 1036384564453] doesn't work
    <p>
    [youtube 83FWE_qBudU] works

    Video page of my site is: http://comadude.com/?page_id=154

    Thanks,

    Richard Hart

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.