WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Multisite Language Switcher
[resolved] Plugin not working for Internet Explorer (5 posts)

  1. g-shock
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi guys,

    Like the title says, this plugin isn't working on internet explorer. For mozilla firefox and safari it's working fine, but yet again it's IE that needs some extra attention. Anyone know what the problem is?

    Furthemore I want to use this plugin in my header, but since you can only add a widget to your footer or sidebar, I entered the sidebar code in to my header so my header is also my sidebar. Anyone know a better way to resolve this problem because if I ever need to use this right sidebar then I'm in trouble :).

    The site I'm talking about is http://www.riadtachata.com/esp.

    Greetz,

    Niels

    http://wordpress.org/extend/plugins/multisite-language-switcher/

  2. g-shock
    Member
    Posted 1 year ago #

    No1 has a solution?

  3. realloc
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Could you explain more what problems the IE has with the switcher? There is no JS so it seems a little bit strange to me.

    There are several ways to use MSLS:
    https://github.com/lloc/Multisite-Language-Switcher/wiki/Generate-the-output

    Cheers,
    Dennis.

  4. g-shock
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the link Dennis, I just posted the first line in to my header and it all works fine now :).

    Greets,

    Niels

  5. realloc
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK, very good.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic