WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

s2member Secure File Browser
[resolved] Plugin not visible within theme (5 posts)

  1. putnut00
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi,
    The s2 file browser is not showing up within my newly installed theme. All the research I've done points to a jquery conflict between the theme and the plugin.
    From another site (about another plugin)

    I've checked out your site and the problem is a jQuery conflict. In your site you have a hardcoded jQuery file of your own. The plugin can't be programmed to kill that, hence the conflict.

    WP themes and plugins should not use their own jQuery files, they should refer to the jQuery files that are included as part of the WP core. If everyone does this then there would be no conflicts.

    It looks like my theme calls the jquery correctly, but that it is hard coded into the plugin (isn't that a bad thing?)

    So can you update the plugin? Or am I wrong and it is in fact my theme with the problem?

    http://wordpress.org/plugins/s2member-secure-file-browser/

  2. Potsky
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hi !

    I will check this tomorrow. Could you send me your theme via http://www.potsky.com/contact/ ?

    Thanx

    potsky

  3. Potsky
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hi!

    Ok, I have found and fixed the problem. This theme is a little bit... how can I say... :-)

    In fact, the theme loads the page content once the full page is loaded (odd behavior but why not). And given that the plugin loads jquery and other stuffs only when the shortcode is used, assets are never loaded and the plugin fails.

    So now the plugin always loads assets even if the shortcode is not used, this is the only way to handle this case... Given that assets are in the browser cache, the load time is not increased.

    I will update the plugin on the official repository in a few minutes, let me know if the problem is fixed on your install.

  4. Potsky
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Thank you for rating the plugin so I think it works now :-)

  5. putnut00
    Member
    Posted 7 months ago #

    Thanks for the update!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic