WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HTML5 jQuery Audio Player
Plugin not displaying correctly using PRO (8 posts)

  1. sembrare
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I need help to display the player correctly. I paid for the PRO version. Please help

    http://sembrare.com/?p=476

    Here is how it looks!

    how do I fix it!

    http://wordpress.org/extend/plugins/html5-jquery-audio-player/

  2. Maeve Lander
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello @sembrare I went to your link above but got 404 page not found error. I checked through the site to try to find the player but I think you are now using something different for your audio?

    Let me know if you still want some help with this... if not please close the thread.

    Thanks

  3. sembrare
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am sorry .. I erased the link by mistake..

    http://sembrare.com/?page_id=484

    I still would like to use your plugin. Specially since I bought it. And I think it is a great looking one

    Here is the link

    Please help and let me know what should I do in order to make it look nice.

    thanks

    cr

  4. Myron33
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having some problem but I'm sure it's not from your plugin because I already have another website and it works perfect.
    I just bought for my second website, and it seems something is wrong. the widget works perfect but the player in post shows me the song 3x and its not playing.
    The player is under the link:
    http://vankmedia.com/anna-mailyan/
    and the widget on the main page:
    http://vankmedia.com/
    please advice
    really appreciate your great plugin

  5. Maeve Lander
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @sembrare
    Sure, no worries... I took a look and here's what's happening:
    1) You have some conflicting css in your theme in wp-content/themes/Harmony/style.css line 172 a section called .jp-interface This is a style that the jplayer this plugin is based on uses, but your theme is using the same name for an element with conflicting (overriding) styles. If you rename this element or remove from your theme it will fix the white box.

    2)You need to increase the width of the player a bit to allow for your fairly long song titles. This will make all the buttons and other things line up properly and look nicer.

    Hope this helps!

  6. Maeve Lander
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @Myron33
    I've seen this happen before when Jetpack is active. Please can you deactivate Jetpack and see if that fixes your issue? Some users were able to re-activate Jetpack and it remained fine...

  7. Myron33
    Member
    Posted 1 year ago #

    I deactivated it from the beginning when I uploaded the plugin

  8. Myron33
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I remove the widget the post works perfect. I think Im going to work like this, but I appreciate if you check it again

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.