WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Plugin not appearing in WordPress Extend directory (5 posts)

  1. Brian-Terry
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yesterday I uploaded all the files to my SVN repository as per the instructions given. I've followed things as close to the letter as I could, yet my plugin is still not listed in the directory.

    You can see that all my files are there in the repository as they should be but no luck. They just aren't showing up in the directory.

    http://svn.wp-plugins.org/optinpop-unblockable-popup-windows/

    Here's my profile page where it should show up as a plugin...
    http://wordpress.org/extend/plugins/profile/brian-terry

    Do you have any suggestions as to how this can be fixed?

    Have I missed something?

    It's been well over 24 hours since the files were uploaded to my SVN repository.

    Many thanks!
    Brian

  2. Brian-Terry
    Member
    Posted 5 years ago #

    We now have the plugin appearing in the Plugin Directory. It was simply a matter of adding the files to a version folder in the "tags" directory.

    You can see here that all the files are there...

    http://svn.wp-plugins.org/optinpop-unblockable-popup-windows/tags/2.1/

    However...

    When I download the plugin and open the zip file only an image file is found within the zip.

    This is what was in that directory before it was deleted and replaced with the files you now see in the directory above.

    None of the files in the tags/2.1 directory are to be found.

    It seems like something was not updated.

    Yet when I download the development version the zip file contains all the correct files.

    There must be something I've missed here?

    How can I get the directory above indexed and turned into a new zip file containing all the right files?

    Can anyone point me in the right direction?

    Many thanks!
    Brian

  3. LoganSix
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm having the same issue.

    My plugin showed up this morning on the directory after about 12 hours. However, it is pointing to the zip file for the version 1.0.0. There are files in the tag directory of 1.0.0, but it's not getting them to create the zip file.

    I guess on a good note, I apparently created the SNV structure for my second plugin more properly than my first plugin. My first plugin only grabs the zip files from the trunk directory.

  4. LoganSix
    Member
    Posted 5 years ago #

    Okay, mine just started working.

    Sooo, apparently it takes about 12 hours for the new plugin to activate and then a little longer for the zip file to point to the correct versions.

  5. Brian-Terry
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Logan, thanks for your message about this, I'm hoping our zip file will correct itself based on your own experience.

    Cheers!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic