WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Auto Poster image problem (3 posts)

  1. codzign
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi guys, i installed your plugin Auto Poster, but im having a problem, it dosent post the correct image from the post, its picking a pic from other post and allways the same everytime i post a new post.

    can you guys help me please??

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/

  2. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Plugin should take featured image from the post. if there is no featured image it will take the first image from the post body. if your post body has no images it will take the default image from the Other Settings->Default Image URL for og:image tag.

    Please add the standard featured image in addition to your custom gallery and our plugin will pick it up.

  3. chink12
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same darn thing is happening to me! This is the kind of images in my html body:

    <img class="img" src="http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/254593_10151158752897870_1235804308_n.jpg" alt="" />

    BUT it doesn't show the image. Nothing is featured since the images are entered by another plugin then published. But its not posting to my facebook account. It posts the title but the image does NOT appear for some reason. This is what the post on facebook looks like:
    http://i.imgur.com/TRFQm.png

    Thank you for any help.

    -EDIT-
    SOrry I updated the plugin and it works perfectly Love this plugin!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags