WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: NextGEN Gallery] upgrade to Version 1.4.2 broke slideshow (20 posts)

  1. sabin.s
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello!

    I upgraded NextGEN to 1.4.2 and since then my embedded slideshows like: [slideshow id=4 w=520 h=320] don't work correctly. Even if I add the id of the gallery I want to display, it uses every gallery available.

    anyone an idea what happened there?

    thanks in advance

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. Alex Rabe
    Member
    Posted 4 years ago #

    could you please post a link ?

  3. sabin.s
    Member
    Posted 4 years ago #

    alex: check http://ana.tichindelean.com it is supposed to display the gallery with id 4 only:

    [slideshow id=4 w=520 h=320]

    greets!

  4. GBreizh
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello,

    I've got exactly the same problem.
    Thank you for your help

  5. jacobsen1
    Member
    Posted 4 years ago #

    same here. I have a very specific gallery on these pages:
    http://benjacobsenphoto.com/
    http://benjacobsenphoto.com/gallery/architecture/
    http://benjacobsenphoto.com/gallery/action/
    http://benjacobsenphoto.com/gallery/people/
    http://benjacobsenphoto.com/gallery/scapes/

    if you go to any of those last 4 it should be more obvious as to what you SHOULD be getting and what you are getting. It's just randomly pulling images in from EVERY gallery now. Normal gallery usage works fine though.

  6. Alex Rabe
    Member
    Posted 4 years ago #

    @sabin.s
    I don't see any problem, please clear your browser cache

  7. crancherry
    Member
    Posted 4 years ago #

    Please help! I just upgraded and am also having the same problem with all of my slideshows in posts. I have cleared the browser cache and no luck. Here's an example: http://www.northtxcustoms.com/?p=227 where it should display only gallery ID 23.

    Thank you

  8. Alex Rabe
    Member
    Posted 4 years ago #

    Which browser do you use ?

  9. crancherry
    Member
    Posted 4 years ago #

    Running Firefox 3.5.2 on Windows XP

  10. GBreizh
    Member
    Posted 4 years ago #

    Dear Alex,

    You can see what happen here : http://www.northtxcustoms.com/?page_id=12&album=2&gallery=22
    When you click on [show as slideshow] you will see that slideshow is showing pictures from other galeries.

  11. flightoftheowl
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same here Alex - Using WordPress 2.8.6, just upgraded to NextGen Gallery 1.4.2 - and slideshow is showing more than just the designated gallery...

  12. sandeepeecs
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've got exactly the same problem.
    http://sandeep.techonaut.com

    Thank you for your help

  13. Alex Rabe
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok, found the bug... will release a update soon

  14. newhopenet
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same issue. Hoping for a quick fix. :)

  15. Alex Rabe
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok, uploaded v1.4.3, I forgot to urlencode the path. So Firefox failed to load the correct gallery. I've check it only with IE8 (my fault, sorry)

    see here : http://code.google.com/p/nextgen-gallery/source/detail?r=661

  16. crancherry
    Member
    Posted 4 years ago #

    Great, works now! Thanks for the quick attention.

  17. flightoftheowl
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes, fixed... Great, thank you Alex!

  18. GBreizh
    Member
    Posted 4 years ago #

    It works. Thank you Alex for quick answer.

  19. iain010100
    Member
    Posted 4 years ago #

    Big problem.

    When I tried to automatically upgrade this plugin I ended up with an error in my WP plugin page about the nextgen file being unavailable. Worse is that I now have an empty plugin folder which causes my homepage to throw an error because the plugin isn't available.

    I cannot download any of the zip files for this plug in. Not sure where the problem is. Firefox tells me it's unable to connect when I try to download any version.

    Is there an alternate download page?

  20. sabin.s
    Member
    Posted 4 years ago #

    @Alex:

    Thank you very much for the fast fixing. It worked now and it must have been browser specific. I had issues with Chrome.

    Thanks again for fixing that so quick!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.