WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: NextGEN Gallery] upgrade 1.3.1 dont'work (54 posts)

  1. sat.paolo
    Member
    Posted 5 years ago #

    I upgraded to 1.3.1. photographs included in 'albums always cover the page and not to the photographs

    Ex:

    http://www.iper-bike.eu/photo/gallery-2009/?pid=486

  2. Steve.Slawson
    Member
    Posted 5 years ago #

    ya, the new patch is jacked. Caused all kinds of problems.

    you can see some issues on my site:

    http://www.exponentialgrowthfitness.com/?page_id=41

    posting the gallery 4 times, and as above, will not show images, just the gallery.

  3. ScoobyStew82
    Member
    Posted 5 years ago #

    The photos on my site seem to be working, but it is posting the galleries like 4 times. Very frustrating.

  4. Alex Rabe
    Member
    Posted 5 years ago #

    Are you using more than one album tag inside a post ?

  5. ScoobyStew82
    Member
    Posted 5 years ago #

    I believe so. I have about 6 albums accessible from one page on my site. I'd give you the direct link, but my service is acting up right now. Here's the long description. go to http://www.calvarycrookcounty.com then in the nav menu, hover over "Media", then click on "Pics" from the drop down.
    You might have trouble right now, since the server is acting up.

  6. joshi_of_joshimotions
    Member
    Posted 5 years ago #

    @alex:
    same problem with one album tag inside a post.
    I tested it yesterday first after problems occurred.

  7. caramalz
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks for the posts up to now.
    Upgrading will have to wait until Alex says whats wrong with the new release.

  8. sat.paolo
    Member
    Posted 5 years ago #

    @ ALEX

    Are you using more than one album tag inside a post ?

    Yes

    In my page there are many albums

  9. Alex Rabe
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ok, sorry for the troubles. I didn't thought that someone need more tham one album per post/page. It's happend due to the subalbum support as written here : http://alexrabe.boelinger.com/2009/06/07/subalbum-nextgen-gallery-v130-released/

    As often requested, I extend the album system in the way that you can add a album inside another album. Therefore you can add now on the album page for each album a description text and a preview image. As limitation you are not longer able to add more that one album to a post/page.

    I will review my code and will have a look if I can hide the double output, but It's better if you use only one album per page/post.

  10. Makalunga007
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi there

    I noticed another problem. Ie. I've got an album with 3 different galleries in it. If I click a thumbnail it points you to a gallery with a number of thumbnails divided into pages (which is OK). But the page navigation points back to the album's main page so it is impossible to browse galleries' content...

    Pages's liks look like this:

    http://domain.com/gallery?nggpage=3 but they don't change pages but getting you back to http://domain.com/gallery

  11. mysticalrenderings
    Member
    Posted 5 years ago #

    I noticed another problem. Ie. I've got an album with 3 different galleries in it. If I click a thumbnail it points you to a gallery with a number of thumbnails divided into pages (which is OK). But the page navigation points back to the album's main page so it is impossible to browse galleries' content...

    Pages's liks look like this:

    http://domain.com/gallery?nggpage=3 but they don't change pages but getting you back to http://domain.com/gallery

    I am having this exact problem with my gallery. Clicking on next page takes you back to the main page instead.

    My gallery - http://mysticalrenderings.com/?page_id=16&album=2&gallery=5

  12. danny.hafner
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yep. Same problem here. I have 4 pages of photos, but when attempting to go to next page, it simply plays the slide show again. The url goes from /2009-ccba-fishing?show=gallery to /2009-ccba-fishing?nggpage=2 but all it does is start the slideshow over again. How can I fix this? Help!!!

  13. chit chat administrator
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am having a problem displaying a description at the bottom of my pictures on my http://www.chitchatmagazine.com site.

    The code I am using is [slideshow id=3 w=588 h=400]

    Any suggestions?

    Darlene

  14. sat.paolo
    Member
    Posted 5 years ago #

    @ALEXARABE

    I will review my code and will have a look if I can hide the double output, but It's better if you use only one album per page/post.

    Expect upgrade
    Thanks
    Paolo

  15. danny.hafner
    Member
    Posted 5 years ago #

    Actually, my lack of paging issue involves only one album. I tried creating a new gallery, thinking that it didn't like some code used by the older version on NextGen, but it too doesn't page through. Thanks in advance for any assistance.

  16. DustDevil
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am having this exact problem with my gallery. Clicking on next page takes you back to the main page instead.

    exactly my problem too! :(

  17. agreda
    Member
    Posted 5 years ago #

    My galleries appear to be displaying OK. I don't use albums. The problem I'm having is with image uploads since the upgrade.

    I never had issues uploading multiple images prior to upgrade. Since 1.3.0, however, and continuing with 1.3.1, I am only able to upload one image at a time no matter how many I select.

    Complete details and server info can be found in this topic: single image upload only after 1.3.0 upgrade

    Any feedback is greatly appreciated. Thank you!

  18. Alex Rabe
    Member
    Posted 5 years ago #

    @Makalunga007, @mysticalrenderings, @DustDevil

    Please test the attached bugfix : http://code.google.com/p/nextgen-gallery/source/detail?r=547

    Exchange the rewrite.php inside your installation

    I will have now a look for a solution for more than one album in a post/page

  19. joshi_of_joshimotions
    Member
    Posted 5 years ago #

    @alexrabe:
    I used the rewrite.php from Version 1.2.1
    Now, the navigation is working again.

    But the album shows still two of the same album...

  20. Alex Rabe
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm not Superman...

    I will have now a look for a solution for more than one album in a post/page

  21. EvertonB
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Alex

    Just to be clear, the problem is also occuring on pages containing one album e.g. http://windows7news.com/windows-7-wallpapers/

    Thanks for all the help and a great plugin.

    EB

  22. EvertonB
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi

    Is there any way of getting the old plugin in the meantime please? We're losing a lot of cash as we get xxk page views today from our galleries.

    Thanks

    EB

  23. tasawwuf.dk
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hey.

    I've got problems using the slideshow function... :(
    Don't know what to do...

    Help me please..

    Thanks

    BR

    Q
    email: queen@hoem.linuxzone.dk

  24. Alex Rabe
    Member
    Posted 5 years ago #

    @EvertonB

    Yes download older version here : http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/download/

  25. EvertonB
    Member
    Posted 5 years ago #

    thanks - rolled back to 1.2.1 and it's working now.

  26. tasawwuf.dk
    Member
    Posted 5 years ago #

    Still Not working... Its like my wp-version is locked to this new version.. Hmmm..

  27. Makalunga007
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Alex

    I copied the content of a new rewrite.php and those other 2 files, pastedd, saved and uploaded. Unfortunately - still the same. The navigation within a gallery still works wrong :(

  28. Alex Rabe
    Member
    Posted 5 years ago #

  29. HBJensen
    Member
    Posted 5 years ago #

    Okay, so I've sortet out my problem ...

    In the gallery options I removed the check on:

    "Deactivate gallery page link"

    And now everything seems fine, sorry about the inconvenience Alex, I hope you haven't spent too much time trying to solve my problem (red ears smiley)

    Regards

    Henrik

  30. Alex Rabe
    Member
    Posted 5 years ago #

    here is a workaround for more albums per post/page : http://code.google.com/p/nextgen-gallery/source/detail?r=550

    it will show only one album (at the first shortcode occurrence)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.