WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Unable to see thumbnails / images after upgrade to new theme (6 posts)

  1. Shivakumar L Narayan
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    I am currently running WP 3.0.4 and NGG 1.7.3 (upgraded recently). Am currently in process of rebuilding my website and i noticed that the thumbnails and images are not showing up in my gallery page. It was pretty fine until the point i upgraded. I just see the page number links in bottom and the piclens and slideshow links on top but neither thumbnails nor images. When i click on slideshow am able to see the images getting loaded up, but the performance has got degraded to a very large extent. As am doing this on a live site i have now brought it down to maintenance mode.

    Can anyone please help me out with this.

    Some details below

    WP Theme : Screen

    Server Settings

    * Operating System : Linux (32 Bit)
    * Server : Apache/1.3.42 (Unix) mod_fastcgi/2.4.6 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/1.8 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.7a
    * Memory usage : 20.79 MByte
    * MYSQL Version : 5.1.46
    * SQL Mode : Not set
    * PHP Version : 5.2.13
    * PHP Safe Mode : Off
    * PHP Allow URL fopen : On
    * PHP Memory Limit : 32M
    * PHP Max Upload Size : 2M
    * PHP Max Post Size : 8M
    * PCRE Backtracking Limit : 500000
    * PHP Max Script Execute Time : 30s
    * PHP Exif support : Yes ( V1.4 )
    * PHP IPTC support : Yes
    * PHP XML support : Yes

    Graphic Library

    * GD Version : bundled (2.0.34 compatible)
    * FreeType Support : Yes
    * FreeType Linkage : with freetype
    * T1Lib Support : No
    * GIF Read Support : Yes
    * GIF Create Support : Yes
    * JPG Support : Yes
    * PNG Support : Yes
    * WBMP Support : Yes
    * XPM Support : Yes
    * XBM Support : Yes
    * JIS-mapped Japanese Font Support : No

    Screenshot of the gallery page : http://farm6.static.flickr.com/5213/5383603421_ebea455c69_b.jpg

    Also is anyone else facing similar problem since NGG upgrade or is it something to do with my wordpress theme (which i dont think so cos other pages are all fine and intact).

    Some people suggested uninstalling and deleting the plugin and re-installing it. Should i really opt for this ? I have already setup the galleries and images in it and would prefer not to do it.

    Thanks in advance and looking forward for a reply.

    Cheers,
    Shiv

  2. capson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Having similar problem, all images imported after upgrade to 1.7.3 render at about 250x250 in the slideshow regardless of image size. using latest version of headway.

  3. capson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Further Information, I just FTP new images to nng image folder and it worked fine,rendering properly in slideshow maybe nng uploader not working in v1.7.3

  4. Shivakumar L Narayan
    Member
    Posted 3 years ago #

    Capson,

    The issue with my setup is that i have already uploaded the photos when i was in 1.7.2 and now after upgrade its not showing up :(

    Shiv

  5. spydamanx
    Member
    Posted 3 years ago #

    im having the same issue right now and it killing my site.. people cant see the thumbs so they dont buy the photos.. HELPP!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. socreat
    Member
    Posted 2 years ago #

    Im having this same issue ... need help to resolve this Plllleeeeaaaaaassssseeeee

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.