WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Thumbnail position wrong (5 posts)

  1. aebli
    Member
    Posted 2 years ago #

    The frame is ok, but the thumb position is wrong (too low), please see on
    http://openair-rheinwald.ch/fotogalerien/
    Thank you.

    Dominik

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. Toshi Yoshida
    Member
    Posted 2 years ago #

    I can't fix it but maybe this will help. It's caused by the <br> on the second line below.

    <div class="ngg-album-link">
    <a href="/fotogalerien/?album=2&gallery=4" class="Link"><br>
    <img src="http://openair-rheinwald.ch/wp-content/gallery/2011/thumbs/thumbs_openair_rheinwald2011_dreampix__240.jpg" alt="2011" class="Thumb" style="width: 91px; height: 68px;"><br></a>
    </div>
  3. s3rja2
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Dominik
    I have exactly the same problem. Did you fix it? Seems not if the link is still valid. Trying the suggestion above of removing
    is easier said than done for me as the page code sits in the database and not the public_html folder. I've had a look via the CPanel but wouldn't know where to start. Am hoping there's a fix in the CSS somewhere??
    Richard

  4. bevdan
    Member
    Posted 2 years ago #

    just tried this
    in \view\album-compact.php
    line 22

    <div class="ngg-album-compact">
    <div class="ngg-album-compactbox">
    <div class="ngg-album-link">
    <a>pagelink ?>">
    <img class="Thumb" alt="<?php echo $gallery->title ?>" src="<?php echo $gallery->previewurl ?>"/>
    </a>
    </div>

    change so its on 1 line

    <div class="ngg-album-compact">
    <div class="ngg-album-compactbox">
    <div class="ngg-album-link">
    <a>pagelink ?>"><img class="Thumb" alt="<?php echo $gallery->title ?>" src="<?php echo $gallery->previewurl ?>"/></a>
    </div>
    </div>

    This worked for me got rid of the "" from the "view source"

  5. martyz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you! bevdan's edit fixed the issue for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic