WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Thumbnail creation gives errors randomly, ajax request doesn't return (5 posts)

  1. Märt Rang
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi!

    I'm using latest NextGen Gallery plugin and I'm experiencing random bug. I'm seeing random errors on thumbnail creation. After monitoring ajax request I discovered that ajax request isn't returning anything. When request is successful, then HTTP 200 is returned, but randomly nothing isnt returned from admin-ajax.php.

    I made some screenshots:
    http://dl.dropbox.com/u/26667345/nextgen_error_1.PNG - shows image id and error message

    http://dl.dropbox.com/u/26667345/nextgen_error_2.PNG - requests made by script, n/a is the problematic one.

    http://dl.dropbox.com/u/26667345/nextgen_error_3.PNG - problematic request

    http://dl.dropbox.com/u/26667345/nextgen_error_4.PNG - this is successful request.

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. Bozz
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am not sure the same is true for 200 errors, but tweaking my php.ini helped with similar errors I was receiving from nextgen (and in that case, 500 errors). Good luck!

  3. Märt Rang
    Member
    Posted 2 years ago #

    HTTP 200 means that request was successful, so this is what it should return.
    Maybe theres some kind of timeout issue?

  4. Bozz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Try messing with these settings in your php.ini:

    max_execution_time = 600
    max_input_time = 600
    memory_limit = 128M
    post_max_size = 64M
    upload_max_filesize = 300M

  5. Märt Rang
    Member
    Posted 2 years ago #

    i think ajax timeout causes this. By default, its 10 seconds.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.