WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: nextgen-gallery] Slideshow issues (8 posts)

  1. benz1
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi,

    What an awesome plug-in!

    Just having a couple of minor issues with the slideshow at in both Firefox & IE. I find that when I mouse over the slideshow the title layer stops working and also, a number '1' and a vertical seperator has appeared at the left side of the title layer. It wasn't there before and I have no idea why I changed that made it appear.

    Any suggestions gratefully received.

    Thanks,
    Benz1

  2. bee dudler
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi,
    have you tried another theme just for testing if the problem persists? Could be a theme(css) issue.

    best regards
    bee

  3. benz1
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thanks bee, just tried the default theme and had the same issues...

    Benz1

  4. bee dudler
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi,
    please post a link if possible.

    best regards
    bee

  5. benz1
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi, just noticed that the link was stripped out of my original post, will try again - http://magrill.com/gwen/

    Thanks,
    Benz1

  6. bee dudler
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi,
    thanks for the link i tried to recreate the problem and this is what i'm guessing now, the slideshow fetches the alt or description text to show and it seems to me like it is orientating itself on the longest text of all pictures shown try setting up another gallery for testing and leave as its default showing only (short) filenames.

    best regards
    bee

  7. benz1
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thanks bee, did as you suggested and now I understand - the text that is being displayed forms part of the navigation bar but because the Alt & Title text is quite long, it's losing the navigation elements and the number that is displayed is the last digit of the number of slides. (I've just made the text even longer to push the number and separator off the page as don't want people moving the cursor over the image until the other issue is resolved.)

    Any idea what is causing the navigation bar to disappear when the mouse is moved over the image area? It seems to display as long as the cursor is moving on the image area but disappears when there is no movement in the image area.

    Is there any way to display the description as well as the navigation bar?

    Is it possible to stop the audio track after playing once?

    Thanks,
    Benz1

  8. benz1
    Member
    Posted 6 years ago #

    Is there any solution to this issue? It's a shame as otherwise it's a brilliant plug-in.

    Is it possible to port it over for use with CMS Made Simple too?

    Thanks,
    Ben

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic