WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] slideshow doesnt show up anymore using Firefox (3 posts)

  1. DamsDownUnder
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    I have recently migrated wordpress and Nextgen gallery.
    wordpress 2.3.1 with nggallery 0.8
    TO
    wordpress 2.6.2 with nggallery 0.99.1
    Everything works fantastic except the slideshow that only works using IE and not Firefox, which is a bumma because 80% of the readers of my blog use Firefox 2 or 3.

    Any idea why the slideshow does not work with Firefox? Does anyone have and resolve this issue?
    By the way I am using the cutline-3-column-split-11 theme and my website is: biboudamsdownunder.com

    + issue with the random transition in the slideshow doesn't work ...

    Thanks for your help
    Dams

  2. DamsDownUnder
    Member
    Posted 5 years ago #

    Found the bug!!

    It was explained in a previous post at: http://wordpress.org/support/topic/208141?replies=2

    It was only because of Adblock (in its last version) installed in my firefox 3. White listing the website didn't change anything, and what I found more bizarre is that disabling adblock hadn't changed anything either ...

    I simply verify that by uninstalling adblock.
    I now use Adblock Plus and the slideshow works with this version

    cheers

  3. tiernbop
    Member
    Posted 5 years ago #

    Just thought I would contribute, I'm using 2.7 wordpress with 1.0 nextgen-gallery.

    Echoing what's been said - Safari and IE7 worked great, FF 3.0 did not. Tried white listing my entire site, and disabling adblock, no luck.

    Uninstalled ad-block, and whammo my slideshow appeared. Are there attributes or something we can flip on the div to tell adblock it's okay to show it? I know as a FF + adblock user, I wouldn't have thought of that, if I was a "dumb user" visiting another site and didn't see photos.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic