WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: NextGEN Gallery] SlideShow blank & alignment issue (2 posts)

  1. stevebabb
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi there,

    I'm new to WordPress so forgive me if some of this is simple. I have installed NextGEN Gallery and seem to have a problem in that if I press the sideshow icon, all that happens is a blank page. Almost like it cannot find the swf player. Has anyone got any ideas as to what might be wrong?

    Here is an example, just press "show as slideshow"

    http://www.babb.me.uk/?page_id=10&album=1&gallery=1

    I have two other small issues.
    1) If you look at my gallery link below, you will see that the wording doesn't line up with the thumbnails. I've looked at other sites running NextGEN any they seem fine. How can I correct this?

    http://www.babb.me.uk/?page_id=10

    2) when I click on a thumbnail in my gallery, it opens the JPG in the browser. I like how on others sites it sort of pops out when you click it and you click again to close. For instance if you go to my "random gallery" on my homepage, when you click these, they pop out. Here is the link:

    http://www.babb.me.uk/

    Many thanks for any help you can offer.

    Regards,
    Steve

  2. stevebabb
    Member
    Posted 5 years ago #

    All,

    Having played some more with the slideshow I have found the problem. It looks like you can no longer use relative paths but must use http://www.domain.com/wordpress/wp-content/uploads/imagerotator.swf

    So for me the slideshow issue if fixed, however any help on my other two issues would be much appreciated!

    Thanks
    Steve

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic