WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Picture not load in the galery (3 posts)

  1. SITEWEB44
    Member
    Posted 1 year ago #

    Have the same problem once I upgraded to
    NextGEN gallery 1.9.3

    able to add new galleries but CANNOT UPLOAD any images into any gallery.
    the image gets loaded "100%" but then NextGen Gallery does not recognize it's been added to the folder/gallery and returns a "0 picture(s) successfully added"

    I can see the images in the folder on my server but not in NextGen, have tried
    -"scanning for new images" button.
    -uploading the images in a different way (ftp / zip upload etc)
    - turning off all other plugins
    - a different theme
    - changing folder permissions

    but none of these seems to work - anyone managed to solve this yet?

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. SITEWEB44
    Member
    Posted 1 year ago #

    I think it's a probleme with a another plugin (WPtouch), if i desactive this plugin (WPtouch) the error is not showing again

  3. DeanoDV8
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had that recently and it was a real pain. Sadly no solution, just deleted images from media area and uploaded another time and it seemed to work.

    The problem I am having now is that slideshows will not work in my sidebar at all; I just get the spinning timer and nothing else. Using the Suffusion theme, which I have used for a few other sites and its worked fine until this new one that I am building. I am wondering if Nextgen cannot cope with WP 3.3.2.....?

    Answers much appreciated...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic