WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
[resolved] No Gallery? (3 posts)

  1. DLR
    Member
    Posted 3 years ago #

    Installed NextGen, looks cool! But.... I created a new gallery, uploaded pics then went to the page where i wanted the gallery but in the dropdown for selecting which gallery its still showing "No Gallery". Tried reinstalling and also refreshing the page a couple times.

    Not sure if it matters but site is running on a Temporary URL until we get the site built and can turn off the old one. Pretty sure this wouldn't effect anything since its just the first part of the domain name string thats different. Everything from wp-content/ on is the same.

    Oh, and when i check in gallery management it is there.

    I apologize if this was asked already somewhere previously, i looked but didn't see anything that looked like it applied to my problem.

    Any help would be greatly appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. DLR
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ok So clearing Cache worked but have to do it Everytime to see a new gallery option.

    That seems odd to me, any suggestions?

  3. DLR
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ok got it figured out. So for anyone else having the issue...

    Its browser cache issue with IE8

    At the top of a IE window Tools>Internet Options>Browser History>Settings> Take it Off "Never" and select "automatic">OK

    NO idea how that got changed but had seen others with this problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.