WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
NGG Gallery not displaying Images only Thumbs (6 posts)

  1. rcelis3
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I noticed recently since I upgraded to WP 3.3.1 all my galleries whhich were uploaded after the upgrade will not display mt photos. I am only able to view the thumbs in the gallery but when you click on an image nothing happens. Also when I am in the Manage Gallery and I select an image to view I get a blank grey screen overlay. All my previous galleries are all functioning fine. It seems to be isolated to all galleries uploaded after my upgrade. Please help.

    Rico
    http://www.womptv.com

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. rcelis3
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    here is an update on my problem. I have since deleted a galleryand re-uploaded it / imported as a test to see if this would work. here is the link to that gallery.[ http://womptv.com/2012/03/28/funktion-hospitality-tour-regal-d/ ] and it is still the same result of an Gallery List full of thumbs but when you click on one no image appears. What really throws me off all galleries previous to my WP upgrade all still work.

    I really hope someone out there can help me solve this problem.

    Rico

  3. badbaby
    Member
    Posted 2 years ago #

    I don't have a solution, but I have been having the same problem with nextgen since I upgraded to wp.3.3.1. In fact I've had to delete a half-dozen plug-ins that failed since the up-grade.

  4. Alex Rabe
    Member
    Posted 2 years ago #

    If you look at : http://womptv.com/wp-content/gallery/2012_MAR_Hospitality/Hospitalitytour2012001.jpg

    You will see that it throw out a "Not found post", so the rewrite rules first look to catch this as post. Maybe it's simple and you just need to save your permalinks again, or you need to check if the images itself have the correct file permission (via FTP)

  5. badbaby
    Member
    Posted 2 years ago #

    Cool picture of someone (you?) at a mixing board. I love nexgen and want to keep it. I have one problem, which I think is a up-grade theme problem. The blank page is another thing. I have 7 slideshows, they work fine (I put them together before wp3.3.1 upgrade. The problem is I cannot access the individual pix galleries anymore. When I hit the slideshow thumbnail, it opens a blank page instead of displaying all the pix w/info in the slideshow. This problem may disappear when I publish (been using Mamp-localhost) hopefully today. I'll send address when I do it. thanks for your prompt reply.

    Noah

  6. badbaby
    Member
    Posted 2 years ago #

    I removed several plug-ins checking to see if my manage gallery page would begin working properly. When I deactivated "WP Smush.it NextGEN Gallery Integration" the Manage Galleries thumbnail access to each individual gallery and it's images began working again. No more blank page. Since this was a recommended plug-in I didn't think it would cause any problems.
    Thanks, Noah

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic