WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
NGG Album links not working (1 post)

  1. triangular
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi. I'm using the Invictus photography based theme, which uses its own gallery pages. But I like using NGG to post images and slideshows on my Blog page.

    When I post an NGG gallery directly, that does work. The thumbnail appears on my blog page and the image or slideshow opens as expected.

    When I post an album with the gallery inside, I do see the correct thumbnail indicating the gallery that should open, but then when I click on the thumbnail for that album I only see "Sorry, this page was not found. It seems we can't find what you're looking for."

    My guess is that the album link is probably pointing to the wrong place, and can't find the proper blog page that the Invictus theme is using. But again, posting an individual gallery works just fine. I guess because the gallery opens directly on the same page I'm already on, in that case.

    I would really like this to work, so if anyone can help its very appreciated. You can see the example in a post here:
    http://myadventurouslife.net/?page_id=47

    If that doesn't work just go to http://myadventurouslife.net and click the BLOG page. The example post should be at or near the top of the page.

    Please help!! And Thank you!

    triangular

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.