WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Nextgen gallery 1.7 (10 posts)

  1. willisjw
    Member
    Posted 3 years ago #

    I get the following message when trying to update the database

    Parse error: syntax error, unexpected T_STATIC, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/macfu2/public_html/wp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/admin/upgrade.php on line 383

  2. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please switch to PHP5

  3. willisjw
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yes, I did figure that out from the messages here. It took care of the database upgrade alert, however the gallery images no longer show up in the slideshow. I can see the images fine in the NextGen Gallery. Thanks for your efforts. -- jw

  4. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please post a link as demo

  5. willisjw
    Member
    Posted 3 years ago #

    Here is the particular page that I'm having problems with

    http://wp.macfusion.org/

    When I look at the activity for the page it shows one error in loading

    http://macgardens.org/crossdomain.xml is listed as not found. I thought maybe this might be a flash problem so I downloaded the latest flash for safari which is shown as 10.1r102 and there is no change.

    This is specifically from the nextgen slideshow widget. I tried different sizes and galleries with no effect.

  6. willisjw
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have done the additional updates to 1.7.2. Still no images showing up in the slide show. I did discover the imagerotator file was no longer on my site. That's not something I removed. Wasn't sure if that was change that you made. Anyway, I downloaded the most recent one and putting it back in the Nextgen plugin folder. Still no images showing up.

  7. willisjw
    Member
    Posted 3 years ago #

    In my further struggles to return to a working slideshow in the sidebar, added the nextgen widget referring to the same galleries. No problem. Those pictures are shown and then if I click one I can run a slide show. If I click on the spinning wheel that I get instead of a slideshow there are two settings references to Flash and about Flash and one about jwplayer and neither place seems to get me any more useful information.

    What is the best way to downgrade to the previous version which worked fine.

  8. willisjw
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ok, I gave up and went back to version 1.6.2. Everything works fine with the old version in place.

  9. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm sorry had no time to look into this, will check during weekend my code again

  10. willisjw
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey, I'm very impressed with your response time. I can see from the messages that you make a real effort to respond to the many issues that people come up with. I can wait until the next major iteration to try an upgrade again. No one else seemed to have quite the same symptoms I was coming up with.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.