WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Moved server, slideshow stopped working (5 posts)

  1. elizabethrichardson
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello,

    Fantastic plugin.

    I've moved to a new server and the next gen slideshow has stopped working, (also featured content gallery plugin stopped too)...everything else is fine. I'm wondering if it has to do with needing to define the path or something/

    Your assistance is greatly appreciated.

    Elizabeth Richardson

    http://lifegames.com.au/gallery/

  2. elizabethrichardson
    Member
    Posted 5 years ago #

    I tried editing the ngg config file to include the direct path but to no avail.

    Is there any reason that moving from one server to another would cause the slideshow to STOP working completely? I have checked that the new server meets all the requirements:

    WordPress 2.7.1
    PHP 5.2.6
    GD 2 Library
    Freetype Support
    Safe-Mode Off

  3. elizabethrichardson
    Member
    Posted 5 years ago #

    ONe more thing...I'm getting a 404 error on another one of my websites as well that says,

    404 URL: http://essentialbodybasics.com.au/wp-content/plugins/nextgen-gallery/xml/imagerotator.php?gid=1&122

    I'm wondering waht this means? Any ideas?

    This was working perfectly until I changed to a new server.

  4. elizabethrichardson
    Member
    Posted 5 years ago #

    All fixed by changing the file permissions to 755 as in this post here...

    http://wordpress.org/support/topic/171680?replies=24

  5. Michael Visser
    Member
    Posted 5 years ago #

    Further to that post you need to set wp-content also to 755, this error is common to shared-hosting environments where the sysadmin has pumped up the security restrictions, here's a link to the step-by-step fix.

    Link to Fix for NextGEN Gallery slideshow and WordPress 2.8

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic